Добра новина, момичета! Най-после догонваме мъжете по отношение на оргазмите. Според

...
Добра новина, момичета! Най-после догонваме мъжете по отношение на оргазмите.
Според
Коментари Харесай

Най-после догонваме мъжете по оргазми!

Добра вест, девойки! Най-после догонваме мъжете във връзка с оргазмите.

Според скорошно изследване, в което са взели присъединяване 2814 дами и 2302 мъже на възраст сред 18 и 34 години, е открито, че дамите към този момент доближават до оргазъм съвсем толкоз постоянно, колкото мъжете.

Близо 90 на 100 от интервюираните дами са декларирали, че нормално доближават до върха по време на секс, спрямо 97% от мъжете . И въпреки всичко ние имаме едно преимущество: 44% от нас признават, че нормално имат минимум два оргазма по време на секс, спрямо 36 % от мъжете . Близо 60 на 100 от дамите
И до момента в който близо 60 на 100 от дамите споделят, че преди са симулирали оргазъм, до момента в който единствено девет % признават, че постоянно го вършат или в “по-голямата част от времето ”.

Какво се крие зад повишението на оргазмите при дамите?

Емили Морс, специалист по сексуалността споделя, че всичко се свежда до това, че дамите към този момент са по-наясно какво желаят и не се тормозят да приказват искрено. “Сега има толкоз повече артикули и информация, налични за дамите, с цел да се усещат по-наясно по отношение на своята половост ”, споделя тя.

Тя показва, че предходните генерации са възпитавани да мислят, че сексът е на първо място за наслаждение на мъжа, до момента в който поколението на новото хилядолетие схваща, че дамите имат тъкмо толкоз право на полово задоволство, колкото и мъжете.

Също по този начин дамите през днешния ден нямат толкоз терзания по отношение на телата си и са по-склонни да подтикват клитора по време на секс, а това несъмнено оказва помощ за постигане на оргазъм “, споделя клиничният сексолог доктор Кат ван Кърк.
За страдание, Морс изяснява, че постоянно има възможност да се разминете с времето, в което да достигнете до оргазъм с това на мъжа, тъй като има доста други фактори, които въздействат на женския организъм. “Жените са по-малко механични, в сравнение с мъжете ”, споделя тя. “ Техният мозък е най-големият им сексуален орган, тъй че те би трябвало да имат преварителна настройка. Не е наложително да имате оргазъм всякога, и това е добре . ”

Искате да достигате до върха по-често? “Мастурбирайте повече ”, споделя Ван Кърк . “Колкото повече една жена се запознае със личното си тяло и това, от което се възбужда, толкоз по-вероятно е да изпита цялостно задоволство с колегата си ”.

Така че не се опасявайте да говорите с индивида до вас и да вземе нещата в свои ръце, когато имате потребност да достигнете оргазъм. Бъдете сигурни, че си коства.

Топ препоръки за по-силен оргазъм

5 секс пози, които усилват прочувствената непосредственост

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР