Добилият голяма популярност с това, че от старта на войната

...
Добилият голяма популярност с това, че от старта на войната
Коментари Харесай

Доброволецът на фронта в Украйна Иван Калчев: Добре, че не ми се налага подписът ми да стои до този на Пеевски

Добилият огромна известност с това, че от старта на войната е доброволец на фронта и се бие против руснаците - Иван Калчев, пусна следното на стената си във Facebook:

От четири месеца съм в Украйна и напълно целеустремено до момента съблюдавах радиомълчание. За протичащото се тук ще описвам, чак откакто се върна в България.

Не желаех да разясня и нищо от политическите процеси у нас, първо тъй като пишейки отсам получавам непропорционално повече внимание, второ тъй като имам избрани запаси, а когато няма какво ново или потребно да кажеш, е по-мъдро да замълчиш. Едно не мога да премълча - веселя се, че не се приближих до обстановка, в която да вземам решение дали желая подписът ми да стои на един лист с този на Делян Пеевски.

А и средата в обществените мрежи става все по-токсична (което въобще не е настрана от политическите процеси), тъй че през последните месеци се любувах на всеки ден без фейсбук.

Сега се включвам във връзка изтеклия в Бивол отчет на Анкетната комисия в Зелено придвижване, тъй като и аз бях в състава ѝ. Към отчета показах и в допълнение мнение на по-аналитично равнище за процесите и вероятните развития. За страдание в последните дни виждам да се случва най-негативният сюжет, който можах да си показва.

За който не е осведомен - през декември касирахме избора на управителни органи (старите, в това число моето присъединяване в Националния съвет, са с изминал мандат), тъй като станахме очевидци на порочни практики като следен избор и корист с пълномощни.

След като цялостният текст на отчета е обществен, всевъзможни констатации са непотребни. Аз ще изчакам още няколко дни преди да пиша в елементи, с цел да дам късмет на оздравителните процеси в Зелено придвижване, само че като цяло съм на мнение, че истината следва да бъде казвана, даже да е неуместна, и то изискуем на гласоподавателите си цялата истина.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР