Добър вечер уважаеми зрители. Спите ли или чакате да дойдат

...
Добър вечер уважаеми зрители. Спите ли или чакате да дойдат
Коментари Харесай

Страшно е! Полицаят с подпалената кола в Галиче: Подозирам, че причината е сигнал за поголовна сеч

„ Добър вечер уважаеми фенове. Спите ли или чакате да дойдат следващите спасители? Колко пъти се повтаря остарялата история? ”, написа в профила си във фейсбук служителят на реда от районно управление (на МВР) на АЕЦ „ Козлодуй ” Пламен Денов, чиято кола бе подпалена съзнателно и изгоря изцяло през вчерашния ден през нощта пред дома му във врачанското село Галиче.

Според Денов палежът евентуално е разследване от това, че е подал сякаш неизвестен сигнал на тел. 112, за компания, която прави поголовно сеч в землището на Галиче.

„ Знам, ще има мнения от сорта „ къде си вреш гегата ”, само че това са казвали и хорицата през петте века иго, написа още Пламен Денов. – За това на тези хорица ще кажа единствено да са живи и здрави! Аз съм служител на реда и все пак ми се случиха тези неща. Това е тъй като в селото има боязън, в общината и в региона има боязън, само че най-лошото е че в цялата страна има боязън! Страх да се посегне на „ наш човек ”, боязън да отстояваш правото си, боязън да си и кажеш мнението и, страхът да си човек! Някой идва пали, насилва или убива и по-късно всичко завършва с „ незнаен причинител ”, а по-късно и поговорката „ Всяко знамение за три дни ”!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР