Добър вече и добре дошли при Тъкър Карлсън тази вечер!Започваме

...
Добър вече и добре дошли при Тъкър Карлсън тази вечер!Започваме
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Байдън ни каза, че ще взриви "Северен поток", но не го взехме насериозно

Добър към този момент и добре пристигнали при " Тъкър Карлсън довечера "!

Започваме с едно тъмно известие за една злополука, от най-огромните произшествия за околната среда, на която сме били очевидци, която се случва тази нощ на крайбрежието на Дания.

Тръбопроводът Северен поток, който e благосъстоятелност на Русия за пренасяне  газ от Русия за Западна Европа, е бил разрушен. В този миг " Северен поток 1 " и " Северен поток 2 " изливат милиони кубични метри природен газ в Балтийско море. Въздушната фотография, която е на вашите екрани, демонстрира регион с токсични мехурчета, който е необятен половин миля и можем единствено да гадаем какъв брой морски бозайници умират в този момент – безчет. Но трайната вреда може да бъде за атмосферата, тъй като прородният газ се състои от 90% метан.

Метанът, както Джо Байдън постоянно ви е повтарял, е основният извършител на световното стопляне, което рабира се, е екзистенциална опасност за човечеството на планетата. Така че, в случай че се тревожите за климатичните промени, това, което в този момент се случва с тези тръбопроводи, е най-близкото доближаване до Апокалипсиса, което сме имали. Въпросът е по какъв начин това се е случило. Оказва се, че не е случай. По същото време, когато течовете от тези тръби са били открити, шведските управляващи са засекли две мощни подводни детонации, всяка от които е била с еквивалент повече от 45 кг динамит. Нищо в природата не може да провокира това. Почти незабавно тръбите стартират да текат на три разнообразни места.

Така че, има единствено едно пояснение за случилото се – това е било акт на промишлен тероризъм. Това е било напълно явно и за премиера на Полша, който без да губи време го споделя. Вижте.

„ Днес още веднъж имаме работата с акт на бойкот. Все още не знаем детайлности за случилото се, само че можем ясно да забележим, че то е акт на бойкот. Акт, който евентуално бележи идващия стадий на ескалация на обстановката, пред която сме изправени в Украйна. “

Можем ясно да забележим, споделя той, че това е акт на бойкот, акт на тероризъм. Да, можем да забележим това. Въпросът е кой го е направил, само че главният заподозран явно е същият, който открадна през 2016 година в Съединените щати изборите от Хилари Клинтън. Това би трябвало да е Владимир Путин.

" Вашингтон Поуст " има право. Путин, както те декларират, „ напълно трансформира в оръжие тръбопроводите " Северен поток “. Според канадския дипломат в Организация на обединените нации, Владимир Путин е решил да употребява, изтъквам, „ замърсяването като боен акт “. Прогресивни туитове мощно поддържат това умозаключение. Путин го направи. И това се връзва, до момента в който не помислите единствено за миг.

Владимир Путин може би е изверг, те ни споделят, че той е изверг. Но простак ли е? Може би не е простак.

Обаче, тук идва най-странната част – в случай че Вие бяхте Владимир Путин, трябваше да сте суициден глупак, с цел да взривите личните си газови тръби.

Това е единственото нещо, което в никакъв случай не бихте създали. Тръбопроводите за природен газ са главният ви източник на власт, на вашето благосъстояние и най-важното – вашето преимущество пред другите страни. Европа има потребност от вашата сила, повече от всеки път с приближаването на зимата. Ако не можете да доставите тази сила, то страни като Германия не са длъжни да обръщат внимание на това, което желаете. Вие сте във война, няма непотребна помощ и имате потребност от всяко преимущество, което можете да си осигурите. Следователно, няма късмет да взривите " Северен поток 1 " или 2. Не и в този момент. Очевидно.

Всъщност, толкоз явно, че даже нашият фамозен държавен секретар Тони Блинкен наподобява го признава. Саботирането на " Сверен поток ", сподели той през днешния ден, изтъквам, „ очевидно не е в безстопанствен интерес “. Вярно е. Но единствено на половина е правилно. Вярно е, че взривяването на " Северен поток " не оказва помощ на Владимир Путин. Той не би го направил, за какво би? Но това не значи, че други страни не биха обмислили да го създадат. Те биха го обмислили и ние знаем, че те са го обмисляли, тъй като най-малко една от тях го е казвала обществено. В началото на февруари, по-малко от 3 седмици преди войната в Украйна да стартира, Джо Байдън предложи в Камарата, че ще постави край на тези тръбопроводи. Вижте.

Цитат от Джо Байдън:

„ Ако Русия нападне, това онзачава, че танкове и войски пресичат границата на Украйна още веднъж. И тогава към този момент няма да има и Северен поток. “

„ Но по какъв начин Вие ще извършите това, в случай че планът е под немски надзор? “

„ Обещавам Ви, че ще бъдем в положение да го създадем. “

Забелязахте ли по какъв начин тази фраза на президента не беше, че ще замрази доставките на газ от Русия за Германия, той сподели, че няма да има " Северен поток ", ще сложим завършек на " Северен поток ". Ще го премахнем, ще го взривим. Как ще го направиш?, беше запитан. Обещавам Ви, че ще бъдем в положение да го създадем.

Казаха ни истината. Обаче всички фенове, в това число и ние, не взехме Байдън на съществено за това, което сподели. Това е президентът, който разгласи климатичните промени за най-належащите в историята на света. Това е индивидът, който ви изнася лекции за това, че употребявате печки на дърва, или че карате ванове, поради техните излъчвания. Това е индивидът, който харчи милиарди, пробвайки се да понижи кравешките флатуленции, поради метана, който съдържат.

Би ли този човек в действителност взривил водопровод с метан измежду Балтийско море? Трудно е да си представим. Това би бил невъобразимо необмислен акт. Това би било нещо, което ще извършите, в случай че желаете да започнете нуклеарна война. Или в случай че сте вманиачен. Но в ретроспектива е явно, че са мислили за това, тъй като Джо Байдън не беше единственият, който го предложи. Виктория Нюланд от Държавния департамент сподели съвсем напълно същото нещо. Нюланд цялостен живот е била мажоретка на войната, тя работи крепко за нашествието в Ирак и в никакъв случай не се извини, продължи нататък, оказа помощ да се провежда преврата на украинското държавно управление, тъй че тя е способна. Очевидно е способна на всичко. Но климатичен тероризъм? Това наподобява прекомерно даже за Виктория Нюланд. Прекалено извънредно. Но ето я нея, през януари. 

Цитат от Виктория Нюланд:

„ Относно Северен поток 2 продължаваме да имаме доста твърди и ясни диалози с нашите немски съдружници и аз желая да бъда ясна с вас през днешния ден. Ако Русия нападне Украйна, по един или различен метод Северен поток 2 няма да продължи. “

По един или различен метод, ще спрем Северен поток. Поглеждайки обратно, тези думи наподобяват смразяващи, до момента в който природен газ се излива в Балтийско море и в атмосферата. Така че би трябвало да се запитаме, би ли могла администрацията на Байдън да направи нещо сходно?

Не можем да кажем сигурно, не знаем сигурно. Можем да кажем, че близки съдружници на Белия дом на Байдън считат, че те сигурно са го създали.

Радослав Шикорски е полски политик, висш представител по външната политика на Европейска комисия, има връзки. Той също по този начин е брачен партньор на изследователката на комунистическия режим Ан Eпълбаум от Atlantic Magazine. Шикорски е толкоз непосредствен до Джо Байдън, че има фотография на двамата в профила си в Туиър. Когато тръбите гръмват, Шикорски реагира неотложно и ето какво написа:

„ Благодаря ви, Съединени американски щати “

Още един път, в действителност ли администрацията на Байдън направи това? Не е за поверие. Освен че това е безчовечие, е и ефикасен акт на тероризъм, ние не желаеме да насочваме това обвиняване.

Но би трябвало да ви съобщим, че може би не инцидентно през днешния ден беше открит напълно нов водопровод – един водопровод, който придвижва неруски природен газ и който е почти в същия регион като " Северен поток " 1 и 2. Нарича се Балтийска тръба, открита беше през днешния ден в Полша и ще придвижва природен газ от Норвегия през Дания до Полша и други страни в съседство. И евентуално ще свърши добра работа, защото в този момент има по-малка конкуренция. Връзва ли се? Какво споделя Белият дом за това? Как регистрират станалото през днешния ден? Не тъкмо, че отхвърлят въодушевено отговорността за това, само че гледат в противоположната посока.

Ето обществената реакция на президентството – разрушаването на още един енергиен водопровод е още една опция да си купите електрическа кола.

Цитат:

„ Както всички към този момент знаете, тези тръбопроводи са изпомпвали газ за Европа до този миг, а втората тръба в никакъв случай не е била в деяние, както знаете, а първата не е работила от седмици, тъй като Путин трансформира в оръжие силата и ние сме казвали това доста пъти по-рано. Това единствено ускорява смисъла на нашите старания да работим дружно за приемането на различни газови доставки за Европа и да подкрепим напъните за понижаване на потреблението на газ и да засилим същинска енергийна самостоятелност, преминавайки към чиста енергийна стопанска система. “

О, прекосяване към чиста сила, споделят хората, които е доста евентуално да са виновни за изпускането на метан в Балтийско море и в атмосферата, в мащаб, който множеството хора не могат да си показват. Хората, които ви изнасят лекции за вашите ванове, може би са взривили водопровод за природен газ и са провокирали една от най-големите произшествия на нашето време, която визира околната среда.

Ако те са направили това, то би било едно от най-откачените и най-разрушителни неща, които някоя американска администрация въобще е правила. Но също по този начин би било и изцяло поредно за тях. Какво вършат – унищожават. Тези хора нищо не строят, нищичко. Вместо това, те сгромолясват и унищожават. От исторически скулптури, до Конституцията, до енергийна инфраструктура. И никой в Конгреса не се пробва да спре което и да е от тези неща. Те просто се подготвят за неизбежното разследване – довечера Сенатът внесе законопроекта за разноските, който планува 5 милиона за енергийното министерство, с цел да, изтъквам, „ се приготвим и отговорим на евентуални нуклеарни и радиологични произшествия в Украйна “.

Какво?!

Законът за разноските също по този начин включва общите разноски на Съединените щати за Украйна – ние освен финансираме държавното управление им, само че и сила за Украйна на стойност 67 милиарда $ в навечерието на евентуален голям стопански срив. Тук, за нашата стопанска система, 67 милиарда $. Много ли е това? Това е повече от целия боен бюджет на Русия за предходната година. Очаква се Конгресът напълно да одобри законопроекта по-късно тази седмица, като републиканците няма да се съгласят с нещата в този тип.

Каква успеваемост ще има това? Всяко деяние има противопоставяне. Равно и противоположно. Да взривиш тръбопровода " Северен поток "? Ок, ние се явяваме в нов облик и той е този на Съединените щати в директна война с най-голямата нуклеарна мощ в света. Това не значи, че войната неотложно ще стане нуклеарна, само че допуска да има последици.

Ако ние в действителност сме взривили тръбите на Северен поток, за какво Русия да не пререже кабелите на интернет по морското дъно? Какво би станало, в случай че те го създадат? Какво би станало, в случай че банките в Лондон не могат да споделят с банките в Ню Йорк? Само една дребна част, да оставим настрани, че това евентуално ще засегне нашата електрическа мрежа, дано просто кажем, че банките не могат да поддържат връзка между тях, за един ден. Какъв ще бъде икономическият резултат от това? Ще се срине надолу до дома на всеки от нас. Можем да се надигнем пред същински срив, можем доста бързо да изпаднем до положението на страна от третия свят.

Това е залогът. Хората, които стоят зад това, гении като Виктория Нюланд, взеха ли поради следствията? Може би са ги взели. Може би това е била концепцията.

Източник:

Превод за " ": Екатерина Грънчарова

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР