Добър и много рядко срещан жест трогна хиляди потребиели в

...
Добър и много рядко срещан жест трогна хиляди потребиели в
Коментари Харесай

Камък и кърпа: Добрият жест, който никой не очакваше

Добър и доста рядко срещан жест трогна хиляди потребиели в обществената мрежа. За него описа маестро Йордан Камджалов.

Той споделя по какъв начин чужд човек е съумял да защищити от дъжда вътрешността на лек автомобил със пропуснат отворен прозорец.

" Ако към момента се чудим, кое може да “обърне ”, да промени света…..

Почти цяла нощ валя…..Прозорецът на колата е бил пропуснат отворен….
Някой - чужд - е донесъл чиста забрадка и подобаващ камък, с цел да защищити непозната кола с отворен прозорец от дъжда…..Да. Тогава ще се избави света…..когато тези хората са над 51%…

Вярвам, че те от дълго време са над 51%!

Хубав ден на всички. ", написа маестрото в профила си. Под обявата десетки поздравиха непонзатия воин и се съгласиха, че положителното го има, само че е " по-тихо " от злото.  " Вярвам, че Доброто е повече от 51%! Просто е по-тихо, а съгласно медиите и не е вест... ", показва Драган М.  " Хубаво е, че го споделяте, Маестро! Добрият образец е инфекциозен, той кара индивида да се замисли! Колко доста ни липсва човещината и по какъв начин стопля душата! ", прибавя Красимира Г. Други припомниха и за различен способ за помощ в сходни обстановки.  " В подобен случай може да се позвъни на 112, те се свързват със притежателя. През една зима видях по този начин отворен прозорец в квартала, колата се пълнеше със сняг и от 112 спомагаха ", уточни Мария П. 
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР