Добър човек. Много хубав. Не, че е моето момче, ама

...
Добър човек. Много хубав. Не, че е моето момче, ама
Коментари Харесай

Майката на сочения за лидер на БГ мафията в Испания: Работи и е добър човек

„ Добър човек. Много прекрасен. Не, че е моето момче, но доста прекрасен. Работи, това е “, това сподели за посочения за лидер на БГ мафията в Испания Иво–Ел Булгаро майка му Бедрие Рафи.

Само преди дни Иво–Ел Булгаро, чието същинско име е Бейхан Рафи бе арестуван и упрекнат за това, че изнудвал бивш шеф на футболния клуб " Севиля " за 500 хиляди евро.

Рафи е роден през 1976 година в Балчик, само че фамилията му се мести да живее в село Професор Иширково. Преди 30 години Бейхан отпътува на отмора в Испания и остава да живее покрай Мадрид. Там той е прочут като Иво-Ел Булгаро. 

„ За него знаем, че има доста положителни другари, можем да кажем – войска от бандити “, съобщи Франсиско Барросо, който е публицист, юрист и криминалист.

Франсиско Барросо е единственият публицист, който се е срещал и е взимал изявление от българина.

„ Беше едно изявление, само че с избрани правила – не можех да го фотографирам нито на видео, нито на фотоси “, сподели той.

Според испанските медии Иво-Ел Булгаро е притежател на дискотека. Самият той твърди, че има охранители и се занимава със сигурността на нощните клубове, написа bTV. 

Барросо сподели, че същинският му бизнес е с опиатите, които се продават в нощните заведения. През годините българинът е задържан няколко пъти по разнообразни прегрешения. За последно белезниците щракват единствено преди няколко дни.

Сега е задържан с членове на своята организация за това, че е изнудвал шеф на футболния клуб " Севиля ". 

Изнудвачите са желали половин милион $ от името на мексикански картел. Оказва се, че има и други жертви на бандата - предприемачи или мениджъри.

„ Основните причинители са употребявали компании за събиране на задължения под законно прикритие, само че се твърди, че са употребявали противозаконни и насилствени способи за напън върху жертвите си “, съобщи Елиса Револо от Националната полиция на Испания.

При обиски са открити към 15 000 евро в брой, 14 мобилни телефона, шест ножа и две огнестрелни оръжия. 

„ Той е доста интелигентен човек. Никога не можеш да го хванеш непосредствено “, сподели Барросо.

Kриминалното досие на Иво-Ел Булгаро е дебело. Освен с дрога, през годините се е занимавал с грабежи, управлявал е и противозаконен бизнес с проституция. Още през 2008 година пък в Испания пишат и за бандата му, известна като rompecostillas или безусловно преведено на български – „ трошачи на кости “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР