"До всички приятели на Нора! Както знаете, , няколко дни

...
"До всички приятели на Нора! Както знаете, , няколко дни
Коментари Харесай

Трагедия без край: Втора смърт в семейството на починалата певица Нора

"До всички другари на Нора! Както знаете,, няколко дни по-късно, на 30 декември, татко й също умря от инфаркт. Майка й остава сама в Лос Анджелис и обезверено се нуждае от помощ. Моля, в случай че желаете да помогнете, на SMS или Viber на Моника 818 422 0342. Благодаря авансово за вашата помощ ". Това шокиращо известие от най-близката другарка на умрялата от рак певица Нора Дончева разгласява артистката и режисьорка Мая Бранкова, написа.

Споделеният зов е изработен от най-близката другарка на певицата - Моника - българка в Лос Анджелис, където двете живееха. Ето какво още споделя Мая Бранкова за нещастието, сполетяла фамилията на Нора Дончева:

"Както знаете, а татко й, който също беше в Ел Ей със майка й, с цел да й оказват помощ, си отиде 4 дни след нея от инфаркт, не можа да преживее тази тъга!

Майката на Нора е в безспорна невъзможност и би трябвало да се прибере в България след няколко седмици след кремацията на най-скъпите си хора. Тя няма дом и никакъв парцел. Банката им взе жилището преди години, когато Нора се разболя и нямаше опция към този момент да го изплаща..

И по този начин Гинка - майката на Нора, е на улицата и с 300 лева пенсия. Търсим способи да помогнем на майка й, който с каквото може, даже и непретенциозно да е, с цел да може най-малко първите 2- 3 месеца да има къде да живее и да се храни. А след това ще мислим нещо друго... тя търси и работа на 4 часа - половин работен ден, с цел да може да съществува!

Това послание е към всички другари и близки на Норчето и всички други, които биха помогнали да съберем пари за Гинчето, с цел да не я оставим на улицата.

Знам, че има положителни и състрадателни хора, които биха подали ръка. Живеем в тежки времена и всеки има потребности и проблеми и на никой не му доближават средствата, изключително в това грубо време на КОВИД и безработица, на боязън и подозрения, на стрес и неведение какво ни чака в утрешния ден...

Но... мисля, че би трябвало да бъдем на първо място хора! Който има предпочитание да помогне, даже и с малко, може да се свърже с посоченият нагоре номер, американски, на вайбър. Телефонът е на другарка на Норчето, която се споделя Моника и оказва помощ безпределно доста на фамилията, преди и откакто си отидоха и Нора и Антон - бащата на Нора.

Бог да ги елементарни и пресели в Царството Господне! Благодаря ви авансово, другари! ", написа нощес във Facebook Мая Бранкова.
To all of Nora's friends as you know she passed away on Dec.24 2020, few days later on Dec 30 her dad passed away too...
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР