До следващия вторник всякакви имена, които ще чуете, са само

...
До следващия вторник всякакви имена, които ще чуете, са само
Коментари Харесай

Петков отсече: До вторник няма да се занимава с имена на министри и да се съобразява с чужди графици

До идващия вторник всевъзможни имена, които ще чуете, са единствено клюки, разяснява възможните изтекли в медиите министри от ПП-ДБ съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков
„ Ние сега сме в развой на взимане на политическите решения във всички органи на нашата коалиция, този развой няма да свърши до идващия вторник и до тогава няма да се занимаваме с никакви клюки, с никакви имена и няма да се съобразяваме също с непознати графици “, безапелационен беше той.

По-рано водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред медиите, че в случай че Асен Василев и Кирил Петков вземат участие в кабинет, ГЕРБ-СДС ще предложи свои знакови фигури.

„ Мисля, че от ПП-ДБ виждат, че по-подготвен от мен за министър председател няма, само че аз се дръпнах, с цел да дадем късмет да има държавно управление “, разяснява Борисов. Затова, счита той, и Петков и Василев би трябвало да създадат същото, с цел да има опция за един програмен, експертен, кабинет, който въз основата на отговорността да ръководи 4 години.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР