До следващата есен трябва да приключат ремонтите в центъра на

...
До следващата есен трябва да приключат ремонтите в центъра на
Коментари Харесай

Ремонт на ремонта: Черпим опит за жълтите павета от Будапеща и Истанбул


До идната есен би трябвало да приключат ремонтите в центъра на столицата. Те ще са в елементи от бул. „ Васил Левски “, улица „ Московска “ и бул. „ Цар Освободител “.

До няколко месеца ще стартира и ремонт на ремонта на жълтите павета в сектора до Народното събрание. Това лято придвижването там беше спряно за близо 2 месеца поради пренареждане на историческия паваж. А дни по-късно по него към този момент се виждаха недостатъци.

А с цел да не се постанова ремонт на ремонта на ремонта, екипи на Столичната община взеха решение да работят дружно с Министерстовото на районното развиване.

Пясък, дупки и сантиметри разстояние от паве до паве – по този начин наподобява историческата настилка два месеца след пренареждането ѝ. В сектора пред Народното събрание паветата са освен счупени, само че и пропаднали и разместени.

Очаква се напролет те още веднъж да бъдат пренаредени. Вече се организират и срещи с специалисти, които да кажат по какъв начин това да стане по-ефективно. Кметът на София Йорданка Фандъкова заяви, че сътрудниците ѝ са били и в Будапеща, и в Истанбул, с цел да почерпят опит.

До петък общината ще внесе в районното министерство и искане за удължение с шест месеца на периода за безплатна помощ на настоящите поправки.

Министър Шишков добави, че има терзания за изтичащия гаранционен период за ремонтите по „ Графа “ и „ Солунска “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР