До най-голямото и гледано спортно събитие в САЩ остават едва

...
До най-голямото и гледано спортно събитие в САЩ остават едва
Коментари Харесай

Колко милиона струва 30-секундна реклама

До най-голямото и гледано спортно събитие в Съединени американски щати остават едвам няколко дни и множеството хора не се интересуват от това кой ще завоюва мача, а какви реклами ще бъдат показани.
 Дженифър Лопес, Шакира, Супербоул 2020 и осъществяването им на почивката
Какво ще сплоти Джей Ло и Шакира

Супербоул 2020 ще бъде много секси и атрактивен

Добре прочут факт е, че доста огромни блокбъстъри употребяват опцията, с цел да пуснат къс филмов откъс, който да бъде забелязан от милиони. Същото важи и за компании като Anheuser-Busch InBev, Avocados From Mexico и Pepsi, които не пропущат опция да популяризират.

Тази година Супербоул 2020 ще бъде предавано по Fox и малкия екран няма да взима по никакъв начин на ниска цена, с цел да бъдат предавани реклами и филмови откъси. Според Business Insider, 30 секунди рекламно време ще костват 5,6 милиона $ .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Super Bowl 50 (@superbowl50) на Фев 7, 2016 в 7:19 PST

Това са много пари, само че тъй като в страната наближават и президентски избори ще бъде намесена и политика. Доналд Тръмп и Майкъл Блумбърг , които са измежду главните претенденти, все още са закупили цели 60 секунди за реклама.

Технологичните колоси Фейсбук, Гугъл, Microsoft и Amazon също ще се бръкнат надълбоко, с цел да популяризират. Сред филмовите откъси за предстоящи филми тази година най-вероятно ще забележим къс за " Бързи и гневни 9 " .

Нов взор към " Черната вдовица " , както и към " Нито тон 2 " . Почти несъмнено е, че няма забележим нищо от продукциите на Warner Bros., тъй като студиото не е рекламирало по време на Супербоул от 15 години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР