До момента, до който президентът не издаде указ, старите министри

...
До момента, до който президентът не издаде указ, старите министри
Коментари Харесай

Главчев след срещата с Радев: Не съм предлагал на президента нищо ново, комуникацията продължава

До момента, до който президентът не издаде декрет, старите министри си извършват отговорностите, разяснява служебният министър председател Димитър Главчев на излизане от президентството. 

" Не съм предложил нищо. Продължаваме връзката с президента ", сподели още Главчев.

" Както съм приказвал през тези дни, виждате, че има разговор и той продължава. Няма вест за съобщаване ", добави той.

Днес, малко преди 9:00 часа, служебният министър председател Димитър Главчев дойде в президентството по отношение на предлаганите от него промени в кабинета.

На 17 април пред български публицисти в Брюксел, където дойде за присъединяване в двудневното съвещание на Европейския съвет, служебният министър председател Главчев сподели, че чака президентът Румен Радев да издаде декрет за препоръчаните промени в служебното държавно управление. Главчев предложи промяната на служебния министър на външните работи Стефан Димитров и на служебния министър на земеделието Кирил Вътев, като местата им надлежно да заемат Даниел Митов и Георги Тахов.

По-рано същия ден президентът разяснява, че желае да чуе действителните претекстове за желаната промяна. Радев съобщи, че кани Главчев на диалози в петък, с цел да чуе какво го е предиздвикало " по този начин стремително, без да е работил с тези хора, без да ги познава " да си смени мнението.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР