До края на септември ще бъде завършен първият етап от

...
До края на септември ще бъде завършен първият етап от
Коментари Харесай

Приключва първият етап от строителството на невиждан досега парк в София

До края на септември ще бъде приключен първият стадий от построяването на парк „ Въртопо “. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова, откакто инспектира построяването, написа Монитор.
„ Вече сме на финала на осъществяването на първия стадий от новия парк „ Въртопо “, който ще обслужва както елементи от регион „ Младост “, по този начин също и „ Мусагеница “ и всички прилежащи региони. Този терен е доста сложен и тежък – на процедура се наложи да вършим парково пространство във отвесна среда. Предимно този парк е най-много за майки с деца и за игра на деца. Предвиждат се няколко площадки – детска площадка за деца над 3 години, дребна детска площадка до 3 години и фитнес уреди, които са леки – за деца, възрастни и тинейджъри най-много “, изясни Фандъкова,цитирана от „ Фокус “.
„ Имаме към момента проблеми с частните терени тук. Има доста частни терени тук и за това два от входовете се работят сега, а за 3-тия към момента изчакваме, с цел да придобием един частен терен и да създадем по-добър метод от към „ Мусагеница “ – алея, по която да има достъп на майки с колички. Към момента осъществяването върви по график. Към средата на септември чакаме всички уреди да са изцяло подготвени и да може след влизането в употреба хората да идват тук “, съобщи още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР