До края на месец март се предвижда акциите на Варна

...
До края на месец март се предвижда акциите на Варна
Коментари Харесай

Варна връща акциите на Пловдивския панаир на държавата

До края на месец март се планува акциите на Варна в Пловдивския панаир да бъдат върнати от общината на страната “. Това съобщи министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов на работно посещаване в морската столица на страната.

Той добави, че има направена тактика за развиването на Панаира, която е показана пред Общинския съвет в Пловдив и има подготвеност това да се случи във Варна. Вече има оферти и за образуване на взаимни събития в Пловдив, които да се състоят още тази година, сподели още икономическият министър.

Богданов акцентира още, че с навременните старания на Министерството на стопанската система и промишлеността е предотвратено акциите на страната в Пловдивския панаир да бъдат трансферирани на сдружението " Пълдин туринвест “, благосъстоятелност на предприемача Георги Гергов.

Припомням, че още при започване на юни, предходната година, министър Богданов разпореди цялостен юридически разбор по проблема. В средата на юли беше предявен иск за признание на собствеността на страната върху акциите, като към сегашния миг с влезнали в действие избрания са почетени и двете особени претенции - за прекъсване на вписването на апорта в Търговския указател и за налагане на запор на акциите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР