До края на февруари ще получим ваксини за около 85

...
До края на февруари ще получим ваксини за около 85
Коментари Харесай

Димитър Делчев: Ще загубим много в икономически план заради забавянето на ваксините

" До края на февруари ще получим ваксини за към 85 000 души. За три месеца страната няма да може да си набави задоволително ваксини за изборната администрация, това основава безпорядък и терзания у хората, че в случай че отидат да гласоподават могат да се заразят ". Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ водачът на " Движение България на жителите “. 
Според него задачата на властта е да купи по-малко ваксини, с цел да провокира по този по-ниска изборна интензивност. Делчев уточни още, министър председателят Бойко Борисов „ прави предизборна акция с джипката “. Според него българското правителство  е сложило казуса с имунизациите на последно място, с цел да строи подпорни стени, които падат. " Ще загубим доста в стопански проект поради забавянето на имунизациите ", предвижда Димитър Делчев.
бонуси в държавната администрация " alt= " ДБГ: Премиерът да спре раздаването на бонуси в държавната администрация " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2017/09/30/0170027001506777220_1522846_144x110.webp " > ДБГ: Премиерът да спре раздаването на бонуси в държавната администрация
" Призоваваме премиера Бойко Борисов да спре раздаването на
бонуси в държавната администрация. Решението на Народното събрание да позвол...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР