До края на декември всички желаещи да се присъединят към

...
До края на декември всички желаещи да се присъединят към
Коментари Харесай

Ако обичаш Арсенал, включи се във фенклуба в България

До края на декември всички искащи да се причислят към най-големия формален почитател клуб на задграничен тим в България (ASCB) ще имат опцията да го създадат на http://arsenal-bulgaria.com/store/category/4/.

"За втора поредна година от почитател клуба даваме късмет на хората, които са пропуснали опцията да станат част от организацията през лятото, да се възползват в този момент през декември, вместо да чакат още шест месеца”, показа Даниел Джалев, представител на Управителния Съвет на ASCB.

„ Миналата година първата ни декемврийска акция реализира огромен триумф, откакто 45 индивида се записаха, а 27 от тях възобновиха участието си и през сегашния сезон. Надяваме се и през тази година да реализираме същия, а за какво не и по огромен триумф ", описа още Даниел и добави, че се чака огромна интензивност от клон Шумен, където има поръчка, за най-малко 10 нови искащи последователи да се причислят към организацията.

При сегашната акция отпада и ограничаването прекратилите участието си почитатели, които имат намерение още веднъж да си го възобновят, да нямат опция да аплайват за билети за мачове на Арсенал през сегашния сезон.

Българският почитател клуб е един от едвам трите фенски организации, дружно с норвежките артилеристи и Арсенал Америка, който резервира Plus-статуса си за втора поредна година. Този статус дава право на даване на по-голям брой билети за мачове спрямо останалите почитател клубове, право на групово посещаване на мач на Емирaтс, на който родните последователи ще могат да поздравят играчите преди мача, да си създадат фотография за спомен с някой от футболистите и да получат отстъпка във почитател магазина.

Благодарение на усърдната работа и дейното присъединяване в разнообразни начинания през годините, ASCB е горделив притежател на ‘SupportersClubPlus’- статус, който е привилегия, притежавана от едвам 14 от над 160-те клуба на последователи на Арсенал в целия свят.

Размерът на членския импорт до края на сезона остава 30 лева за пълнолетни и 15 лева за малолетни, като има и спомагателни отсъпки за членовете на едно домакинство. Всеки от новозаписаните ще получи членска карта дружно с подарък (който допуска да бъде приятна изненада за феновете), опцията да кандидатства за билети за мачовете на Арсенал и да взе участие в многочислените начинания, които провежда ASCB. Организацията има клонове в София, Стара Загора, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Добрич и Шумен, а с актуалната акция се стреми да доближи до над 600 регистрирани последователи на тима във почитател клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР