До каква степен ще се покачи адреналинът ни пред шокиращата

...
До каква степен ще се покачи адреналинът ни пред шокиращата
Коментари Харесай

Рязко вдигаме адреналина с новия трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" (ВИДЕО)

До каква степен ще се повиши адреналинът ни пред шокиращата панорама от професионални хватки, несравними екшън осъществявания и заплаха след заплаха?

Новият филмов откъс на „ Бързи и гневни: Хобс и Шоу “ ни придвижва непосредствено на „ бойното поле “, където бързите коли, красивите дами и необикновените местоположения са наложителен детайл.

Изключително опитните секрети сътрудници с нескрита злоба един към различен Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) са принудени да обединят старания и да се изправят против световната опасност, която заплашва живота на цялото човечество.

В нажежената конюнктура влиза и сестрата на Хобс, която се трансформира в най-голямото затруднение за кибернетично усъвършенствания терорист Брикстън (Идрис Елба).

Другата невероятна дама с основна роля във кино лентата е Ейса Гонзалес, а несравнимата звезда на " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " е Хелън Мирън, която влиза в ролята на майката на Шоу.

По-лесно ли е да спасяваш света от смъртна заплаха в сравнение с да се сработиш с този, към който изпитваш същинско омерзение? А какво се случва, когато и фамилията е забъркано? Всичко това в композиция с брилянтния актьорски състав, трансформирал се в емблема за целия екшън свят, ще разберем в разгара на лятото.

Влизаме без заобикалки в екшъна дружно с „ Бързи и гневни: Хобс и Шоу “ в кината от 2 август 2019 година на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР