До каква степен бихте рискували и влекат ли ви хазартните

...
До каква степен бихте рискували и влекат ли ви хазартните
Коментари Харесай

Каква хазартна личност си според зодията

До каква степен бихте рискували и влекат ли ви хазартните игри? Разберете каква хазартна персона сте съгласно зодията и в кои игри бихте имали триумф.
Овен
Вие сте склонни да заложите всичко на една карта, в случай че вярвате, че тя е печелившата. Изповядвате максимата " Който играе печели " и постоянно се оставяте на инстинкта да ви води. Добри сте в стратегическите игри и постигате забележителни триумфи в покера.
Телец
Късметът ви спохожда, когато в действителност се нуждаете от него. Не харесвате бавните и стратегически игри като покера. Искате сега, в който заложите да разберете дали печелите или не. Малките облаги ви подтикват да продължите, само че успявате да се владеете и спирате сега, в който усетите, че нещата излизат отвън надзор.
Близнаци
При вас рискът е постоянно добре обмислен и в никакъв случай не действате преждевременно. Разчитате на своята съобразителност и просветеност. Знаете по кое време да натиснете газта и по кое време да дръпнете ръчната. Както в живота, по този начин и в
хазарта не разчитате единствено на един вид и постоянно обичате да се застраховате, с цел да намалите загубите.
Рак
Щастието ви спохожда, когато минимум очаквате. Предпочитате лотарийните игри и постоянно се случва да сънувате цифри, които след това да ви донесат облага. Спокойната ви натура не допуска към
хазартни игри, които приповдигат адреналина. Залагайте на спорт и се доверете на интуицията си.
Лъв
Склонни сте да поемете голям риск, с цел да завоювате успеха. Далеч сте от " олимпийския принцип " и в никакъв случай не се включвате единствено за " присъединяване ". Въпреки, че сте изявен индивидуалист постигате триумфи в отборните спортове. Избягвайте
хазарта, тъй като мъчно понасяте загубите и не можете да се владеете в такива обстановки.
Дева
Вашата съобразителност ви оказва помощ да взимате верните решения, когато би трябвало да се рискува. Рядко се хвърляте с главата напред и обичате стратегическите игри, които изискват освен шанс, само че и специфични умения. Всяко ваше деяние е добре премерено и в никакъв случай не залагате на инцидентен принцип. Рулетката и спортните надпревари са вашите игри.
Везни
За вас всичко е игра и не отдавате огромно значение на загубите. Обичате да рискувате и това постоянно ви носи забележителни облаги. Не се увличайте от краткотрайните триумфи и залагайте рационално.
 Пет зодиакални знака, които искрено си кръшкат Пет зодиакални знака, които искрено си кръшкат
Лоялността и взаимното доверие са основата на връзките за множеството хора. Но има и такива, които мъчно се удържат и постоянно намират н...
Скорпион
Вие горите във всяка игра. Без значение дали е игра на карти или някакъв спорт. Желанието ви да постоянно да побеждавате надвива и постоянно това води до конфликти. Рискът е в кръвта ви и от време на време е съществена причина за вашият неуспех.
Стрелец
Не умеете да контролирате страстите си и постоянно реагирате първосигнално. За благополучие шансът е на ваша страна и по-често печелите. Бъдете по-търпеливи, когато залагате и избягвайте
слот машините.
Козирог
 Шест зодиакални знака, които няма да ви подарят подарък Шест зодиакални знака, които няма да ви подарят подарък
Хората се разделят на тези, които обичат да подаряват дарове, и тези, които обичат да ги получават. Астролозите показаха без да се за...
Обичате да залагате на спортни надпревари. Честно казано гледате множеството мачове единствено, тъй като сте заложили на някой от тях. Рядко рискувате и предпочитате да играете на несъмнено.
Водолей
Всичко бързо ви омръзва и от време на време предприемате глупави опасности единствено за многообразие. Обичате да търсите изненадата и в значително случаи тя ви носи триумф. Предпочитате да залагате в действително време на спортни надпревари, с цел да увеличите тръпката.
Риби
Лесно се подавате на изкушенията и по-добре стойте надалеч от
казината. В търсене на лесният път към парите предприемате недомислени опасности. Острият ви разум и мощно развитата вътрешен глас ви дават преимущество в игрите с карти.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР