До Хелоуин остават само няколко дни и дори да сме

...
До Хелоуин остават само няколко дни и дори да сме
Коментари Харесай

Това ли е най-страшният филм, правен досега

До Хелоуин остават единствено няколко дни и даже да сме решили тази година да си спестим маскирането и купоните, които по този начин или другояче са всяка година, то можем да си организираме тематична вечер у дома. Основното, което ще ни би трябвало за задачата - заплашителен филм, несъмнено. А в случай че се чудим кой да изберем, то Science of Scare Project идва на помощ.
 Защо най-много дамите са упреквани във вещерство и магьосничество
Защо най-много дамите са упреквани във вещерство и магьосничество

Всеки Хелоуин припомня, че вещицата е жена

Това е план на компанията Broadband Choices, която от 2020 година насам организира научни опити, с цел да дефинира най-страшните филм. Участие вземат 250 души, които би трябвало да изгледат подбрани стряскащи подиуми от филми.

Междувременно към всеки човек е прикован екран за сърдечен темп и по този начин екипът мери сърдечната периодичност. В покой тя нормално е към 64 удара в минута, написа Far Out Magazine.

По този индикатор до момента за най-страшни филми са били определяни " Паранормална интензивност ", " Нито тон 2 ", " Наследствено ", " Коварен проект " и " Домакин ".

Тази година и таман в точния момент за Хелоуин, опитът е извършен още веднъж. А лидерската позиция за най-страшен филм, в този момент държи " Греховен ", който е учестил сърдечния темп на участниците най-силно, написа Unilad.

По време на тестовия скрийнинг е регистрирано, че пулсът на публиката е бил приблизително 86 удара в минута, а най-горната достигната граница е била 131 удара в минута.

" Греховен " на режисьора Скот Дериксън и с присъединяване на Итън Хоук може и да е сниман още през 2012 година, само че очевидно и до през днешния ден кара феновете да присвиват очи от боязън и да потят длани.
 Филмите на ужасите, психологичното здраве, тревогата и по какъв начин й въздействат те
Филмите на ужасите - лек за тревогата

Има си разумно пояснение

Филмът споделя за публицист на престъпни истории, който изпада в рецесия, защото не е издавал бестселър повече от 10 години. Тогава се натъква на история за гибелта на семейство и се заема да разкрие мистерията. Писателят реалокира личното си семейство в дома на жертвите, само че там открива нещо неподозирано - къщата е населявана от свръхестествена мощ. А това значи, че пребиваването в нея може да бъде смъртоносно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР