До дни Арда (Кърджали) ще подаде документи за евролиценз. Срокът

...
До дни Арда (Кърджали) ще подаде документи за евролиценз. Срокът
Коментари Харесай

Арда си мечтае за Европа - подава документи за евролиценз!

До дни Арда (Кърджали) ще подаде документи за евролиценз. Срокът е 31 март. Както е известно, кърджалийци са на полуфинал за Купата на България и гонят място в тройката в шампионата, по тази причина сходен ход наподобява изцяло логически.

" Сините " към момента са в играта за квота за новия шампионат на УЕФА Лига на конференциите. В клуба не се тормозят, че няма да получат лиценз, защото са изрядни финансово, написа " Тема Спорт ".

Нямат опасения и за стадиона. Ръководството е подготвило да съобщи в документите свето оборудване " Арена Арда ". На стадиона бе изработен огромен ремонт - бе заменено тревното покритие, сложено осветяване и още куп усъвършенствания.

В клуба са уверени, че ще получат " да " от УЕФА за оборудването си, откакто подобен отговор има Локомотив (Пловдив), на който бе разрешено да одобри на " Лаута " даже Тотнъм.

В същото време стана ясно, че кърджалийци не имат намерение да вършат огромна селекция през лятото. Основната причина е, че Николай Киров ще може да разчита на трима играчи, които не можеше да употребява по една или друга причина. След травми се чака в игра да се върнат бранителите Петко Ганев и Стойчо Атанасов.

През зимата пък бе подписан прелиминарен контракт със Светослав Ковачев. През есента той игра чартърен в Арда от Лудогорец. Той ще пристигна като свободен сътрудник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР