До 6 май на територията на Варна и областта продължава

...
До 6 май на територията на Варна и областта продължава
Коментари Харесай

Последен ден на операцията за събиране на неплатени глоби към КАТ във Варна

До 6 май на територията на Варна и региона продължава профилираната полицейска интервенция за невръчени електронни фишове и незаплатени санкции по Закона за придвижване по пътищата. 

Това сподели контрольор Илиян Коев от бранш „ Пътна полиция “ при Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Варна.

Във връзка с идните почивни дни „ Пътна полиция ” ще обезпечи засилено полицейско наличие по основните пътни артерии, по входовете и изходите на града в дните, в които се чака засилен поток от коли от и към Варна. В петък и в понеделник екипи на бранша ще дежурят на входно – изходните артерии на Варна. В града се плануват засилени полицейски инспекции за приложимост на алкохол, ръководство на моторни транспортни средства без удостоверение за дееспособност и други.

„ Пътна полиция ” припомня на всички водачи, че в случай че не са платили санкциите си по Закона за придвижване по пътищата, при инспекция на пътя ще им бъде отнето свидетелството за ръководство, а автомобилът им може да бъде спрян от придвижване до възнаграждение на дължимата санкция. Всички жители могат да извършат инспекция за издадени и влезнали в действие наказателни постановления, фишове и електронни фишове по електронен път.

 

moreto.net
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР