До 5 март той трябва да събере 83 000 подписа,

...
До 5 март той трябва да събере 83 000 подписа,
Коментари Харесай

Робърт Кенеди - младши ще е независим кандидат за президент на САЩ

До 5 март той би трябвало да събере 83 000 подписа, откакто се отхвърли да е номинация на демократите
Робърт Ф. Кенеди - младши е подал заявление да се яви като самостоятелен претендент на президентските избори в Съединени американски щати следващата година, оповестява Българска телеграфна агенция.

Документът е внесен на 1 ноември в щатската работа по изборите в щата Северна Каролина, с цел да се яви на вота обаче, той би трябвало да събере задоволително подписи. Според американския закон независим претендент за президент би трябвало да събере подписи от 1,5% от гласоподавателите, които са дали своят вот на последните избори за губернатор. Това се равнява на към 83 000 подписа. Те би трябвало да бъдат показани до началото на първичните избори на 5 март.

Кенеди-младши е наследник на някогашния американски сенатор Робърт Ф. Кенеди и племенник на някогашния американски президент Джон Ф. Кенеди. Първоначално той влезе в конкуренцията на първичните избори на демократите, само че предишния месец разгласи, че е решил да се състезава като самостоятелен. Той е юрист по каузи, свързани с екологични въпроси, в предишното даже разпространяваше тайни теории за коронавирус имунизациите.

Въпреки че в началото беше в акцията като демократ, Кенеди се появи на няколко пъти с крайнодесни фигури като теоретика на конспирациите Алекс Джоунс. Той постоянно се противопоставяше на антиковидните имунизациите и беше съпредседател на организация против имунизациите, наречена „ Защита на детското здраве ".

Миналия месец негови близки излязоха с обща позиция против предизборната му акция. „ Решението на брат ни Боби да се кандидатира като самостоятелен против Джо Байдън е рисково за страната ни ", се споделяше в изказването им. „ Боби може и да носи същото име като татко ни, само че не споделя същите полезности, визия или оценки ", написа в текста, писан от братята и сестрите му.

„ Дошъл съм тук през днешния ден, с цел да заявя нашата самостоятелност от шестващата корупция, която ни лишава от наличен живот, от религия в бъдещето и от взаимно почитание. За да го реализира, би трябвало да разглася личната си самостоятелност, самостоятелност от Демократическата партия ", сподели Кенеди - младши пред голям брой в Националния парламентарен център във Филаделфия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР