До 45% ръст на резервациите за летния туристически сезон у

...
До 45% ръст на резервациите за летния туристически сезон у
Коментари Харесай

До 45% ръст на резервациите за летния туристически сезон у нас

До 45% растеж на резервациите за летния туристически сезон у нас, регистрират непознати туроператори. На този декор – българинът заплаща цялата сума за почивката си авансово, с цел да избегне вероятно нарастване в цената.
Има ли повишаване на туристическите пакети по отношение на предходната година и какъв брой ще ни коства лятната отмора на южното ни черноморие споделя Нова тв. 
„ Българите преоткриха Слънчев бряг. Резервациите ни непрекъснато нарастват, а туристите бързат да предплатят даже 100% от сумата “, сподели хотелиерът Румен Мончев. Той зададе и ценовите параметри за лятната отмора в хотелите в страната.
Темата за растежа на цените на летните почивки разяснява Павлина Илиева, ръководител на Обединение „ Бъдеще за туризма “.
„ Хубаво е, че туроператорите, които работя с чужденци, започнаха да виждат и България на сцената на летния сезон. Този растеж е най-малък, само че въпреки всичко го има “, сподели тя. Илиева посочи, че политическата рецесия в страната също се отразява на туризма.
Тя добави какъв туризъм може да бъде осъществен още в България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР