До 2025 г. броят на туристите, които идват в Европа,

...
До 2025 г. броят на туристите, които идват в Европа,
Коментари Харесай

До 2025 г. броят на туристите в Европа може да се удвои до 1 млрд.

До 2025 година броят на туристите, които идват в Европа, може да се удвои, достигайки до повече от един милиард и създавайки над пет милиона нови работни места, съобщи ръководителят на Екологичен потенциал Антонио Таяни по време на конференция на високо ниво в Брюксел на тематика „ Европейска тактика за повишение конкурентоспособността на туристическата промишленост. "

Туризмът е основен бранш за всички страни членки на Европейски Съюз, уточни Таяни и означи, че той обгръща 10% от Брутният вътрешен продукт и работните места в Европейския съюз, което го прави " основна част от мозайката, която съставлява промишлената конструкция на Европа. "

Ако желаеме да превърнем тази опция в действителност, би трябвало да подобрим конкурентоспособността си във все по-взискателната световна среда, частично посредством по-тясно сътрудничетво на европейско ниво, акцентира ръководителят на Екологичен потенциал.

Трябва да съсредоточим напъните си в редица области, означи той и изброи привличане на повече вложения посредством правенето на стратегически проект, който ще ни разреши да използваме по-широко и по-ефективно финансирането от ЕС; възстановяване на бизнес средата; поощряване на образованието, съобразено с потребностите на отрасъла; ръководство на цифровата революция; потребление на синергиите, " с цел да разпространяваме Европа като дестинация на интернационалните пазари. "

„ Обучението е основен фактор, защото компаниите в туристическата промишленост имат повече проблеми, в сравнение с други, в наемането на хора с нужните умения. Като влагаме повече, можем да създадем благоприятни условия за претовареност в тези елементи на Европа, където младежката безработица доближава 50%. Въпреки че туристическата промишленост ще бъде мощно наранена от цифровата гражданска война, към момента ще има потребност от забележителна работна мощ, 20% от която – младежи под 25 години “, акцентира Таяни.

„ " Трябва да приключим също и единния пазар на услуги и единния дигитален пазар, с което ще подсигуряваме налагането на разпоредбите за конкуренция, както и че цифровите платформи ще действат при същите условия и при същите данъчни режими като всички останали компании.

С едно пътешестване китайските туристи посещават приблизително четири или пет европейски страни членки. Ето за какво конкуренцията не е сред тях, а с Азия, Америка, Карибите и Тихоокеанския басейн. Ако желаеме да притеглим повече интернационалните туристи, би трябвало да обединим напъните си, с цел да разпространяваме Европа като дестинация по същия метод, по който се популяризират Съединени американски щати, Канада или Австралия. Общата платформа за реклама на туризма, препоръчана от Европейската комисията в съдействие с Европейската комисия за пътуванията и районите в мрежата Necstour, е стъпка в вярната посока. При все това ние би трябвало в допълнение да увеличим напъните си, като дадем на платформата подобаващ бюджет. “, акцентира още ръководителят на Екологичен потенциал.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР