До 2018 г. Германия никога не беше отпадала в груповата

...
До 2018 г. Германия никога не беше отпадала в груповата
Коментари Харесай

Шокираща развръзка изхвърли Германия от световното първенство

До 2018 година Германия в никакъв случай не беше отпадала в груповата фаза на международно състезание по футбол. Четири години по-късно Бундестимът не съумя да стигне до елиминациите за втори следващ път.

Четирикратните международни първенци се сбогуваха с Мондиал `22 в Катар, заемайки горчивата трета позиция в група Е. " Маншафтът " направи, колкото можа против Коста Рика и завоюва последния си мач с 4:2 на ст. " Ал Байт " в Ал Хор. По същото време обаче тимът на Япония хвърли следващата бомба от началото на шампионата, осъществявайки поврат против Испания с 2:1 на ст. " Халифа Интернешънъл " в Ал Райян.

В последна сметка точно японците сензационно оглавиха с актив от 6 т., а испанците продължиха напред като втори в потока с 4 т. и доста по-добра голова разлика от германците - 9:3 против 6:5.

Именно значително предизвестеното присъединяване на " ла хала роха " в елиминациите остави подозрение по отношение на феърплея в техния мач. Заемайки втората позиция, международните първенци от 2010 година ще срещнат на 1/8-финалите не по-малко шокиращия победител в група F Мароко, който обаче наподобява надалеч по-лек противник. В същото време като победител в потока Япония ще би трябвало да се изправи против вицешампиона от Мондиал `18 Хърватия - нещо, което беше ясно два часа преди началото на късните дуели.

 

Очаквайте детайлности!
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР