До 10 дни българските власти очакват у нас да бъде

...
До 10 дни българските власти очакват у нас да бъде
Коментари Харесай

Майката на убития Димитър от Цалапица: Смятаме, че има още замесени в това зверство

Д о 10 дни българските управляващи чакат у нас да бъде екстрадиран главният обвинен за убийството в Цалапица Рангел Бизюрев. Това заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Вчера стана ясно, че съдът в Дания е одобрил молбата за неговото наложително довеждане в България. Той обаче е обжалвал. Сега се чака делото да мине и през втората инстанция.

„ Решението в Дания е доста чакано от нас ” , съобщи пред майката на убития Димитър – Атанаска Бакалова. Тя е оптимист, че екстрадицията в действителност може да се случи до 10 дни.

Бакалова е безапелационна, че връщането на Бизюрев и неговите показания ще преобърнат делото и ще трансформират обвиняванията против близнаците , които са обвинени за присъединяване в убийството.

Смятаме, че има още забъркани в това зверств о . Ще се появят и други участници в убийството на Митко, които мълчат на този стадий. Бизюрев може единствен да каже обективната истина. Искаме истината – да разберем какво се е случило във въпросната вечер и за какво Митко беше погубен ”, споделя още майката.

Атанаска Бакалова сподели още, че постоянно вижда колата на отстранения началник на " Криминална полиция " в Стамболийски - Дамян Капов - пред Районното и пита какво прави тя там и за какво той явно е върнат на работа. За връщането му на работа потвърдиха и от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. От там прецизираха, че той е бил отхвърлен от работа краткотрайно, единствено за два месеца. Процедурата по дисциплинарното произвеждане против Капов обаче към момента не е завършила.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР