Дните след огледалната дата 21.02.2021 година вещаят чудесни положителни промени.

...
Дните след огледалната дата 21.02.2021 година вещаят чудесни положителни промени.
Коментари Харесай

Какво ни очаква след огледалната дата 21.02.2021: Задава се период на голям късмет

Дните след огледалната дата 21.02.2021 година вещаят чудесни позитивни промени. Тези, които стартират да работят бързо, ги чакат огромни финансови триумфи.

От 21 февруари специалистите са на мнение, че е време да търсите нови занимания, които могат да привлекат съществени парични приходи. Доста е евентуално да откриете и ново занимание, което на по-късен стадий ще се трансформира в главния ви източник на приходи.

Също по този начин, краят на февруари ще ви даде доста нови благоприятни условия и ще ви направи по-разумни и по-мъдри.

Ето и няколко метода за увеличение на паричния поток:

Действайте по този начин, като че ли към този момент сте богати

Това е доста значим съвет, тъй като хората в никакъв случай не са удовлетворени изцяло. Много хора към този момент имат добър постоянен приход и разнообразни материални полезности, само че по някаква причина към момента се смятат за небогати и губещи. Ако мислите по този метод, тогава триумфът в никакъв случай няма да пристигна в живота ви и финансовите потоци ще отслабнат. Трябва да вярвате, че сте способни на повече. Богатството стартира с вярното мислене.

Вселената дава обилие

Вярвайте, че Вселената дава обилие. Много хора гледат на света, виждайки в него единствено липса на благосъстояние и обилие, само че в действителност ресурсите на всеки човек са съвсем неограничени. Трябва да повярвате в него допустимо най-скоро, тъй като това уголемява съзнанието и отстранява финансовите блокове. Законът за привличането постоянно работи. Трябва да вярвате, че ще съумеете, тъй като сте почтени за триумф.

Практикувайте медитации

Има доста потребни медитации, които могат да ви оказват помощ да увеличите приходите си. Понякога е потребно да употребявате универсални медитации, защото те ви разрешават да разширите съзнанието си и да се борите със подозренията.

Използвайте специфични талисмани

Съществуват и пасивни способи да увеличите шанса си и да увеличите паричния си поток.

Например, това могат да бъдат специфични минерали:

кехлибар – оказва помощ в търсенето на мотивация турмалин – най-силният магнит за пари и късмет топаз – оказва помощ да вземете сложни решения
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР