Дните след MET Gala очаквано преминават в коментиране на новините

...
Дните след MET Gala очаквано преминават в коментиране на новините
Коментари Харесай

Как Селена Гомес и Зендая се озоваха на MET Gala

Дните след MET Gala предстоящо минават в коментиране на новините от блестящото събитие. Но някак около всички присъстващи и тоалетите им забравихме за тези, които не видяхме под светлините на прожекторите тази година.

Освен Блейк Лайвли, която предпочете да си остане вкъщи с бебето и другите си три деца, благотворителният бал пропуснаха и две хубавици, които постоянно са привличали не по-малко внимание - Зендая и Селена Гомес.

Липсата им очевидно съществено е разочаровала техните почитатели, тъй като в обществените мрежи се появиха фотоси, които ни вкарват в илюзия, че те в действителност са били на MET Gala 2023. Кадрите са дело на изкуствен интелект и за броени часове станаха един от най-споделяните в Twitter - изключително тези на Гомес, която не е участвала на събитието от 2018 година

На тях виждаме певицата и актриса в красива синя рокля, която буди удивление не по-малко от сексапилната фигура, с която Селена в реалност не може да се похвали към този миг.

Скоро след публикуването на фрагментите в Twitter и събирането на десетки милиони гледания, под тях се появи значимото разяснение, че Гомес не е участвала на Met Gala и фотосите са основани въз основата на тези на Лили Джеймс от миналогодишното издание на събитието. С две думи - някой е поставил главата на Селена върху непознато тяло.

Не може да не признаем, че комбинацията е сполучлива, тъй като преобладаващите мнения са от консуматори, които не крият, че са помислили фотосите за същински. Други обаче са безапелационни, че подправените изображения стават все по-реалистични и това е в действителност плашещо, тъй като все по-трудно ще отсяваме истината.

Друга колежка на Гомес също стана жертва на изкуствения разсъдък. Зендая не бе измежду присъстващите на благотворителния бал, само че незнайни взеха решение да поправят тази неточност, като трансфораха Рита Ора в звездата от " Еуфория ".

Отново в действителност успешен колаж, само че истината е, че не актрисата, а певицата бе с красивата черна рокля на Prabal Gurung, написа Independent.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР