Дните около християнските празници обичайно са време, в което обръщаме

...
Дните около християнските празници обичайно са време, в което обръщаме
Коментари Харесай

Влади Радославов: Помагам, защото смятам, че доброто ще спаси света

Дните към християнските празници всекидневно са време, в което обръщаме погледите си и към хората, които ни дават аргументи да имаме вяра, че положителното отношение, грижата и съчувствието имат своите проявления.

Как можеш да бъдеш известен в обществените мрежи, само че на инат на всяка мода - с жестове на поддръжка?

Инфлуенсърът, оператор и състезателен публицист Владислав Радославов оказва помощ, тъй като има вяра, че положителното ще избави света:

 Без дом на Великден: Как хората, останали без покрив, ще посрещнат празника? Тази сутрин 4 мин. Без дом на Великден: Как хората, останали без покрив, ще посрещнат празника?  Да спасим живота на Стелиян: Млад мъж има потребност от средства в битката с необичаен тип рак България 2 мин. Да спасим живота на Стелиян: Млад мъж има потребност от средства в битката с необичаен тип рак  Силата на положителното: Млади хора раздават хранителни пакети на 450 семейства в потребност България 3 мин. Силата на положителното: Млади хора раздават хранителни пакети на 450 семейства в потребност  „ Розовата къща “ приютява десетки подвластни на ден, в този момент е застрашена от затваряне Тази събота и неделя 2 мин. „ Розовата къща “ приютява десетки подвластни на ден, в този момент е застрашена от затваряне  Без дом на Великден: Как хората, останали без покрив, ще посрещнат празника? Тази сутрин 4 мин. Без дом на Великден: Как хората, останали без покрив, ще посрещнат празника?  Да спасим живота на Стелиян: Млад мъж има потребност от средства в битката с необичаен тип рак България 2 мин. Да спасим живота на Стелиян: Млад мъж има потребност от средства в битката с необичаен тип рак  Силата на положителното: Млади хора раздават хранителни пакети на 450 семейства в потребност България 3 мин. Силата на положителното: Млади хора раздават хранителни пакети на 450 семейства в потребност  „ Розовата къща “ приютява десетки подвластни на ден, в този момент е застрашена от затваряне Тази събота и неделя 2 мин. „ Розовата къща “ приютява десетки подвластни на ден, в този момент е застрашена от затваряне

„ Доброто е едно от най-важните неща и хората би трябвало да се поддържаме един различен. Особено във времената, в които живеем “, сподели той в предаването „ Тази заран “.

От ранна детска възраст Влади обича да подава ръка, а откогато изкарва самичък прехраната си, почнал да оказва помощ и финансово колкото може.

„ Когато започнах да излизам по улиците, да срещам хора и да виждам в очите им вярата и силата, която им давам, това ме инспирира да продължа “, описа той.

„ Различни истории, разнообразни хора, разнообразни ориси. Всеки е стигнал по много печален метод до това си положение. Едни са изгубили дома си, едни са имали проблеми в фамилията, други са били изгонени и са се озовали на улицата. Но всички хора сме равни и никой не е застрахован “, сподели инфлуенсърът.

„ Вярвам, че хората се усещаме. Вярвам, че усещат, че съм доброжелателен към тях. Когато видя чистата душа насреща, те виждат моите планове. Смятам, че това е разковничето “, изясни той.

Влади снима видеа, които споделя в обществените мрежи, с цел да даде публичност на хората в потребност.

„ Когато пусна видеото, доста други хора, които желаят да оказват помощ, се свързват с мен и по този начин става една верига. Социалните мрежи за мен са средство, с което можем да даваме добър образец “, сподели още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР