Дни след поредния , цената му остава в диапазона от

...
Дни след поредния , цената му остава в диапазона от
Коментари Харесай

Поредният ъпгрейд на Ethereum повиши цената му до над 2100 долара

Дни след следващия, цената му остава в диапазона от 2100 $. Тя доста се увеличи по време и незабавно след " Shapella ", защото мнозина вложители купиха назад токени - това, което стратегически или от боязън бяха продали, чакайки цената да падне, подтиквана от натиска за продажба.За този сюжети оказа помощ и фактът, че едни от най-големите стейкинг провайдъри в лицето на Lido и Coinbase, не започнаха да обработват поръчки незабавно. Това положително за актива развиване, подхранвано от опцията за стейкване и ънстейкване, даже в един и същи ден, сътвори известно вдъхновение и накара доста крипто запалянковци да насочат погледи към етър още веднъж, преоткривайки актива и неговото бъдещо развиване.
Значителното покачване на цената на Eth в дните след " Shapella " Източник: tradingeconomics.com
Дни след следващия, цената му остава в диапазона от 2100 $. Тя доста се увеличи по време и незабавно след " Shapella ", защото мнозина вложители купиха назад токени - това, което стратегически или от боязън бяха продали, чакайки цената да падне, подтиквана от натиска за продажба.

За този сюжети оказа помощ и фактът, че едни от най-големите стейкинг провайдъри в лицето на Lido и Coinbase, не започнаха да обработват поръчки незабавно. Това положително за актива развиване, подхранвано от опцията за стейкване и ънстейкване, даже в един и същи ден, сътвори известно вдъхновение и накара доста крипто запалянковци да насочат погледи към етър още веднъж, преоткривайки актива и неговото бъдещо развиване.
Значителното покачване на цената на Eth в дните след " Shapella " Източник: tradingeconomics.com
Крипто тържищата получиха чист приток от 179 500 етера (ETH), на стойност към 375 млн. $ през четирите дни, откакто надстройката на Ethereum Shanghai започва, съгласно компанията за крипто данни CryptoQuant. Данните на CryptoQuant демонстрират, че търговците са подали 1 101 079 ETH на разнообразни тържища сред 13 април и 16 април, като в същото време са продали единствено 921 579 токена. Това беше най-големият четиридневен чист приток за един месец. Инвеститорите, прехвърлящи токени на тържища, нормално демонстрират, че се готвят да продават, което може да докара до спад на цената, макар че някои търговци към този момент са продали ETH по време на ценовото рали след Шанхай.

Най-голямата криптовалута по пазарна капитализация се търгуваше на към 29 650, спад от 0.9% през последните 24 часа. Биткойнът стартира да пада в неделя до 29 292, преди леко да отскочи, съгласно данни на CoinDesk. Окуражени от леко оптимистичните данни за инфлацията предходната седмица, вложителите изпратиха цената на биткойн над 30 000 за първи път от предишния юни.
Реклама
След скок в края на предходната седмица, обвързваните с крипто акции акции също се намалиха при започване на тази. Акциите на борсата Coinbase (COIN) и компанията за рандеман на биткойни Marathon Digital Holdings (MARA) изгубиха над 3%. MicroStrategy (MSTR), компания за бизнес програмен продукт, която държи огромно количество биткойни, падна с 4%.
Регулаторите са подхванали криптоборсата BittrexСлужителите от Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC) са уведомили крипто борсата Bittrex, че ще подхващат правни дейности против нея поради хипотетични нарушавания на законите за отбрана на вложителите. Според отчет на Wall Street Journal от тази неделя, това е станало през март, а известието на Bittrex, че ще приключи интервенциите си в Съединени американски щати в края на същия месец, се дължи частично на сложната регулаторна среда, пред която е изправена, точно след известието на SEC. Според данни на Coingecko, Bittrex e 37 по величина крипто борса с малко над 1 млн. месечни визити и размер от едвам 510 млн. $.SEC упрекна Bittrex, че работи като национална борса за скъпи бумаги, брокер и организация по едно и също време, в нарушаване на федералните закони, и упрекна някогашния основен изпълнителен шеф Бил Шихара и Bittrex Global. SEC твърди, че Bittrex си сътрудничи с емитентите на крипто, с цел да изтрие проблематични изказвания от техните материали за предложение, в това число прогнози за цените и изказвания, предполагащи очакване на облага. Според осведомени изходът от сходно дело би могъл да се употребява като бухалка в бъдещи каузи против по-големи криптоборси.Директорът по правоприлагането на SEC Гурбир Гревал акцентира, че делото против Bittrex служи като предизвестие към други " несъответстващи " медиатори на криптопазара. " Бизнес моделът на Bittrex се основава на три неща: заобикаляне на условията за регистрация на федералните закони за скъпи книжа; съветване на емитентите на скъпи бумаги с криптоактиви да създадат същото и съчетание на голям брой функционалности на пазарни медиатори под един покрив, с цел да се усилят оптимално облагите. ", разяснява Гревал. Свързани публикации Binance е под все по-голям регулаторен и политически напън в Съединени американски щати 8 март 2023, 08:54 Coinbase работи по личен блокчейн, основан на Ethereum 25 февруари 2023, 13:25 Регулаторите в Съединени американски щати подредиха на Paxos да спре да издава стейбълкойна на Binance 14 февруари 2023, 11:15 Криптоборсата Kraken стопира стейкинг услугите си в Съединени американски щати след 30 млн. $ санкция 10 февруари 2023, 11:45
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР