Дни след като беше в Киев, за да заснеме сцени

...
Дни след като беше в Киев, за да заснеме сцени
Коментари Харесай

Шон Пен тръгна пеш към Полша. Защо

Дни откакто беше в Киев, с цел да снима подиуми за документалния си филм за съветското настъпление в Украйна, холивудският артист и режисьор Шон Пен се оказа измежду хилядите бегълци, искащи да доближат до Полша, заяви Ройтерс, предава Българска телеграфна агенция.

Той разгласява фотография в Туитър, на която е с раница и дърпа багаж на колелца, до момента в който върви по път сред коли в колона. 

Myself & two colleagues walked miles to the Polish border after abandoning our car on the side of the road. Almost all the cars in this photo carry women & children only, most without any sign of luggage, and a car their only possession of value.
— Sean Penn (@SeanPenn)

" Аз и двама сътрудници вървяхме благи до полската граница, откакто изоставихме автомобила си край пътя ", написа Шон Пен към фотографията. " Почти всички коли на фотографията бяха единствено с дами и деца, най-вече без багаж, като колата е единствената им принадлежност. "

Шон Пен не изяснява за какво са изоставили автомобила си. 

Говорителката на Шон Пен в Лос Анджелис Мара Бъксбаум написа в имейл до Ройтерс, че Шон Пен е напуснал безвредно Украйна. Тя не отговори на въпросите къде е той в този момент или по какъв начин е напуснал Украйна. 

Пен беше в Киев предишния четвъртък, като присъства на брифинг на президента Володимир Зеленски през първия ден от съветското нахлуване. Той правеше запис за документален филм за рецесията, оповестиха тогава от канцеларията на Зеленски. 

" Шон Пен е измежду тези, които поддържат Украйна в Украйна. Страната ни му е признателна за тази демонстрация на кураж и почтеност ", гласеше изказването. В него се споделяше също, че Шон Пен е интервюирал украински политици и военни, както и публицисти за кино лентата, за който е посетил Украйна и през ноември. 

В изказване предходната седмица лауреатът на две награди " Оскар " назова украинския народ " исторически знак на смелостта ", а Украйна - " върха на копието за демократичното приемане на фантазиите ". 

Ако им позволим да се бият сами, американската ни душа е изгубена ", написа Пен. 

Холивудският артист и режисьор е прочут политически деятел. Той взима драговолно и разнообразни филантропични дела, като подпомагането на потърпевшите от урагана Катрина, от земетресението в Хаити през 2010 година, от наводненията в Пакистан през 2012 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР