Дни след като бе отличена за Жена на годината“ в

...
Дни след като бе отличена за Жена на годината“ в
Коментари Харесай

Алисия помага на възрастни хора в нужда! Певицата заделя средства от печалбата на модния си бранд

Дни откакто бе отличена за „ Жена на годината “ в категория „ Мода “, Алисия разкри, че 40% от средствата, събрани от продажба на нейния продукти, ще бъдат отделени за щедрост, научи HotArena.

Този тя взема решение да помогне възрастните хора в страната и средствата ще отидат за грижите им. Изпълнителката споделя, че основаването на личен бранд е една от най-съкровените й детски фантазии, а безграничният работохолизъм я кара да е непрекъснато в целия работен развой по основаване на облеклата.

Днес когато заведенията не работят, Алисия няма присъединяване из страната, което й дава доста свободно време и сили, които тя впряга в стилните си цели. Това не е първото положително дело на певицата. Преди няколко години звездата апелираше за помощ почитателите си, в опит да помогне лекуването на момче с прогресивна мускулна недоразвитост.

Анисия поддържа и идеята на пеперудените деца. За задачата тя носи тениска пеперуда и подтиква почитателите да я вземат, с цел да дарят благотворително за положителната идея, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР