Дни преди първият учебен звънец, 15-годишната Симона Радославова дари на

...
Дни преди първият учебен звънец, 15-годишната Симона Радославова дари на
Коментари Харесай

15-годишно момиче направи уникален жест към читателите в Монтана

Дни преди първият образователен звънец, 15-годишната Симона Радославова подари на районната библиотека „ Гео Милев “ в Монтана своята сбирка от 35 приказки и песни на DVD.
Тийнейджърката ще е ученичка в 10 клас на ПМПГ „ Свети Климент Охридски “ и пее във Вокално студио „ Детски смях “ при ОДК „ Ние, врабчетата “.
Анимационните филмчета са безценен спомен от детството, само че тя решила да се раздели с тях, да ги подари безплатно, с цел да ги направи налични за всички деца на Монтана.
Сред дарените заглавия са: „ Хайди “, „ Скокльовци “, „ Синбад “, „ Ну, погоди! “, „ Рапунцел “, „ Тристан и Изолда “, „ Приключението на магьосника “, „ Балетните обувки “ и мн. други
Стойността на дарението е над 200 лв., само че в действителност същински скъпото е, че младежите в Монтана дават персоналния образец за достойнство и просвета за дарителство.
Библиотеката благодари на Симона за положителното дело. В момента дисковете се вписват във фонда на библиотеката и в най-скоро време ще бъдат налични за читателите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР