Дневникът на една Проклетия“ с ефектните илюстрации на Мари-Ан Абесдри

...
Дневникът на една Проклетия“ с ефектните илюстрации на Мари-Ан Абесдри
Коментари Харесай

„Дневникът на една Проклетия“ от Виржини Л. Сам, Мари-Ан Абесдри (предложение за четене)

„ Дневникът на една Проклетия “ с ефектните илюстрации на Мари-Ан Абесдри е щура, вдъхновяваща и извънредно занимателна книга, която ни учи, че да бъдеш подобен, какъвто си, значи да бъдеш друг.

Ако и вие като Фани мислите, че: най-важното в живота е да съдебна експертиза ЗАБАВЛЯВАШ; възрастните не всеки път са прави, по-скоро обратното; светът НЕ СТРУВА ПЕТ ПАРИ, в случай че наподобява на училището; то тогава ще се влюбите в този дневник.

А в случай че към този момент сте си го набавили, значи приемате другите такива, каквито са, и не се страхувате да бъдете разнообразни!

За авторките на „ Дневникът на една Проклетия “:

Виржини Л. Сам, родена през 1971 година, е ефирен и кино-режисьор, създател на пиеси, песни, скечове и романи. Преподава и спектакъл на деца и юноши.

Мари-Ан Абесдри, родена през 1977 година, е нейна сестра, графичен дизайнер и илюстратор на книги за деца и юноши. Води работилници за изобразително изкуство и илюстрация в учебните заведения.

През 1982 година Виржини изпразнила котешката тоалетна във ваната, в която се къпела сестра ѝ Мари-Ан, с цел да ѝ отмъсти, задето накъсала на части цялата колода карти от обичаната ѝ игра „ 1000 км “. „ Вие двете в действителност сте ужасни проклетии! “, споделила майка им.

Години по-късно Виржини става писателка, а Мари-Ан художничка. Двете сестри поставили завършек на безконечните си разправии и обединили силата си, с цел да основат „ Дневникът на една Проклетия “ и да опишат за живота на една очарователна и пакостлива тийнейджърка на име Фани.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР