Дневен хороскоп за вторник, 15.09, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за вторник, 15.09, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Големи финансови постъпления за една зодия

 Дневен хороскоп за вторник, 15.09, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Не е желателно да пътувате. Не съсипвайте настроението си поради неосъществени упования. На работното си място жънете триумфи, в случай че се дистанцирате от рискованите инициативи. Рискувате да предизвикате скандал с околните си. Внимавайте и не допускайте непредвидени разноски. В фамилията ви назрява спор, обвързван с децата ви, на които настойчиво отказвате да извършите забележка поради нежеланието да се приготвят за началото на образователната година. Избегнете го в точния момент. Не се отхвърляйте от половите прекарвания, само че не рискувайте да вършиме секс със инцидентни сътрудници.

ТЕЛЕЦ

Чувствате се отпаднали и работата, с която би трябвало да се справите, ви се вижда сложна. Най-добре за вас е да работите взаимно с сътрудниците си. Не пропускайте опцията за нови потребни запознанства, само че деликатно и разсъдъка си ги преценявайте. Контролирайте страстта и не избухвайте, в случай че видите нечия неточности или спънка по пътя си. Денят ви разрешава възобновяване на хармонията в фамилията. Не пропускайте да бъдете с обичаните си хора, които ви чакат. Откажете се от желанието да създадете сантиментална конюнктура и да се отдадете на полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не се захващайте с нови занимания, колкото и да ви се желае. Този ден не е удобен за задачата. Желанията ви са неизпълними. Настроението ви още веднъж ще се скапе. Колебанието и отстъпчивостта при срещи също няма да са ви от изгода. Разговорите, които водите са сполучливи. Очаква ви персонално благополучие, което не би трябвало да пропускате, поради прищявки и отвращение да се съобразите с интимната си половинка. Или не знаете какво желаете от живота си или сте решили да приключите връзките си, само че сте длъжни да вземете решение. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.

РАК

Бъдете изключително внимателни към новите запознанства, изключително в случай че са свързани с деловите ви отговорности. Не са изключени съществени провокации. Жънете триумфи, които нервират неприятелите ви. Ще се опитат да ви злепоставят. Бъдете директни и незабавно ги поставете на място, стига да знаете кои са, само че не и поради догатки, с цел да не засегнете хора, които нямат общо със протичащото се. Не разчитайте, че новите ви сантиментални запознанства ще се трансфорат в трайни. Не изневерявайте, в случай че към този момент сте основали семейство. Ако имате желание да се отдадете на полови наслаждения със инцидентни сътрудници, ще изживеете разочарования. 

ЛЪВ

Трудностите ще ви ядосат със ставането. Не водете ненужни диалози, не спорете, тъй като няма смисъл да се натоварвате с недоумение от страна на вашите сътрудници. Отложете значимите си настоятелен срещи, в случай че са свързани с вложения. Пазете се от следващите настоятелен запознанства, които ще изиграят неподходяща роля в живота ви. Бъдете деликатни и внимателни.  В персоналните връзки очаквайте проблеми, поради отвращение на сътрудниците ви да се съгласят с вас и да трансформират своите проекти за вечерта. Не забравяйте, че в този изпълнен напрегнато ден няма по-добра почивка от стремежи секс.

ДЕВА

Въпреки проектите ви за деня, даже и в случай че включват командировка, не ви поучавам да пътувате на огромни дистанции, тъй като сте разсеяни и са вероятни спорове и санкции на пътя. На работното място назряват проблеми, които ще доведат до бъдещи спорове с управлението. Възможни са и компликации свързани с неспазени настоятелен обещания. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго с изключение на разочарования, изключително в случай че сте фамилни. Сексуалните ви връзки за следващ път са в рецесия, само че повода е във вашите прищявки и постоянно неодобрение.

ВЕЗНИ

Стабилизирайте постигнатото и се заемете със отговорностите си, обвързани със задгранично съдружничество, в случай че е планувано преди време, с цел да не ви провали. Ако би трябвало да подписвате документи, не го правете в този ден. Огледайте ги добре, прочетете всичко най-малко два пъти, с цел да не допуснете неточност, която да ви коства заплатата.  В персоналните връзки са вероятни проблеми с сътрудниците ви поради разграничение в мненията. Направете крачката към изясняване на връзките, зарадвайте обичаните си с подарък и се отдайте на приятни полови преживявания. 

СКОРПИОН

Пазете се от информация, която ще се окаже подвеждаща и ще ви донесе финансови загуби, от които мъчно ще съумеете да се възстановите. Разчитайте на интуицията си. В контактите с сътрудниците си не правете крайни изявления, с цел да си спестите проблемите. Дайте си заслужена отмора след края на работния ден. Неприятели се пробват да навредят на персоналните ви връзки. Бъдете готови. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви сътрудник.

СТРЕЛЕЦ

Съветвам ви да сте деликатни, без значение с какво се занимавате на работното си място. Избягвайте непотребните диалози и отложете взимането на значими решения. Ново делово запознанство ще изиграе позитивна роля в живота ви, макар предизвестието да внимавате кого допускате до себе си. Очаквайте доходи. По опция останете измежду фамилията си. Отдайте се на сантиментални срещи и създайте хармонията в връзките с обичаните си хора. Сексът ще ви зарeди със сили и ще ви даде опция да се насладите на възприятията си.

КОЗИРОГ

Промените са свързани с професионалните ви желания и с персоналния ви живот. Завършването на дилемите на работното място ще ви донесе почитание и стабилизиране на построеният престиж. Ако избегнете отрицателното въздействие на ваши сътрудници на работното място и не инвестирате преждевременно, ви чакат финансови триумфи. Постарайте се да прекарате повече време с обичаните си хора. Ще се заредите със сили, откакто възприятията ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си сътрудник.

ВОДОЛЕЙ

В този ден без съмнение се вслушайте в шепота на вашата вътрешен глас, която ви води в вярната посока. Не се вживявайте доста, в случай че ви поднесат неприятни вести, с цел да избегнете напрежението. Заемете се работата си, само че с такт и самообладание и без инициативи. На работното място уговорете срещите си до края на тази и за идната седмица. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните връзките с интимния си сътрудник. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви основат незабравими преживявания.

РИБИ

Най-добре е да застанете в профил на спорещите към вас и да наблюдавате с внимание протичащото се. Очаквайте проблеми и се предпазете от измами и неточности. Радва ви вести за идни финансови приходи. Начинанията са изключени, само че можете умерено да завършите започнатото. Ново запознанство ще преобърне напълно персоналния ви живот, в случай че не сте фамилни и ще ви подтикне да вземете значимо решение за вашето бъдеще. Не пропускайте половите удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи изцяло от проблемите денем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР