Дневен хороскоп за сряда, 14.10, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за сряда, 14.10, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Скорпионите днес трябва да са умерени, Водолеите жънат успехи на работното място

 Дневен хороскоп за сряда, 14.10, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Колкото и да е мощно желанието ви да се притечете на помощ на човек, който заема значимо място в живота ви, преценете дали не вършиме непоискано положително, с цел да не си спечелите зложелател в негово лице. Следобед ще усетите злоба, подбудена от триумфите ви, която е нещо всекидневно и не трябва да ви тормози, изключително поради почналото през днешния ден ретроградно придвижване на Меркурий. Семейният ви живот е по-спокоен и съразмерен в съпоставения с вчерашния ден. Отхвърлете домакинските си отговорности.

ТЕЛЕЦ

В този ден сте въодушевени и подготвени да поставите началото на креативните си хрумвания. На работното ви място царува успокоение. Трудностите може да се подбудени от рискованото ви присъединяване в спекулативни покупко-продажби, изключително при почналото ретроградно придвижване на Меркурий. Отношенията и с сътрудниците и с околните ви хора са хармонични. Не взимайте прибързани решения, избягвайте грешките. В връзките с обичания ви човек царува естетика и съгласие. Споделете проблемите, които ви тревожат.

БЛИЗНАЦИ

Не бива да засягате околните си и да спорите с вашето дете, в случай че не сте удовлетворени от оценките или държанието му. Мислете за идните отговорности на работното си място. Отложете деловите срещи, тъй като от през днешния ден Меркурий е назадничав. Стабилизирайте колегиалните си връзки. Предложенията, отправени ви през днешния ден, ще повлекат след себе си финансови загуби. След като приключите с работата си и вкъщи излезте с околните си на разходка или отидете на посетители на другари или родственици.

РАК

Денят ви дава обещание чудесно самочувствие и душевна естетика, в случай че не забравяте, че самоанализът ви носи изгода в благозвучие със почналото ретроградно придвижване на Меркурий. Имате желание да започнете нов бизнес. Обсъдете концепцията си. На работното място сте разсеяни, само че в случай че се концентрирате триумфът е с вас. Не разчитайте на помощ в профил. Справете се сами със дилемите си. Днес, в случай че можете си почивайте. Близките ви са организирали вечеря дружно с ваши положителни другари, с цел да ви зарадват.

ЛЪВ

В положение сте да се справите със отговорностите на работното си място. Оправете неприятното си въодушевление, подбудено от некоректността на ваши настоятелен сътрудници. Не се ядосвайте поради забавени заплащания. Деловите контакти са затруднени. Пазете се от спорове, тъй като от през днешния ден Меркурий е в ретроградното си придвижване. Отношенията с обичаните ви хора ще се успокоят, в случай че не прекалите с претенциите си поради несвършени задания от страна на брачния или интимния ви сътрудник.

ДЕВА

Справяте се сполучливо със дилемите си на работното място. Деловите диалози са сполучливи, само че с нерешителност, тъй като Меркурий стартира ретроградното си придвижване. При предпочитание от ваша страна се заемете с креативна активност. Полезни са всевъзможни срещи и диалози, както и стабилизиране на новосъздадени връзки. В своята буря сте и интензивността ви заразява сътрудниците ви. Изнервени сте от опита да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни връзки. Не реагирайте прочувствено.

ВЕЗНИ

Не се колебайте при взимане на значими професионални решения, макар че от през днешния ден Меркурий е назадничав. Внимавайте с новите настоятелен запознанства и анализирайте всяка дума, която чувате. Бъдете деликатни в думите и дейностите си и не разчитайте на чудеса, а единствено на себе си, тъй като няма по какъв начин да отложите служебните си отговорности. Искате да се усамотите или да излезете с компания. Близките ви са разочаровани от държанието ви и мъчно ще ви простят късното прибиране.

СКОРПИОН

Нуждаете се от разтоварване. Отпуснали сте се и мъчно ще се справите с професионални проблеми, които изискват стремително разрешаване, тъй като от през днешния ден Меркурий стартира ретроградното си придвижване. Ако сте зад кормилото бъдете внимателни. Не бързайте към уговорената среща, в случай че желаете да постигнете триумф. Бъдете умерени. Посрещнете посетители, които освен, че са ви приятни, а и са потребни на вас и на фамилията ви тъй като ви оказват помощ да си гарантирате хармонията в връзките.

СТРЕЛЕЦ

Отложете плануваните диалози, тъй като от през днешния ден Меркурий стартира ретроградното си придвижване. Непредвидени разноски ще нарушат стабилността на бюджета ви. Подхождайте рационално към това, което ви се случва. В очите на близките сте постоянни и спокойни, само че под тази маска се крие невероятна емоционалност. Тя е повода да имате неприятни диалози. Семейните да не избързват с крайните решения за разлъка, единствено тъй като са се скарали с брачния си сътрудник. Ще съжаляват още на идващия ден.

КОЗИРОГ

От сутринта сте в положително въодушевление, тъй като думата ви се чува и всичко казано от вас се приема без несъгласие. Начинанията са сполучливи, макар почналото ретроградно придвижване на Меркурий. Обмислете ги и пристъпете към деяние. Обърнете внимание на позвъняванията по телефона, в случай че са свързани с новите настоятелен оферти и намерете изгодата за себе си. Не взимайте импулсивни решения, свързани с персоналните ви връзки, с цел да не се окажете самотни в средата на месеца.

ВОДОЛЕЙ

Имате сили да завършите работата си. Предпазвайте се от машинация. От значение за професионалната ви кариера е да докажете на сътрудниците си, че сте правилни според повелята на ретроградния Меркурий. Издигнете създателите си. На работното място се справяте чудесно. Нежеланието да разберете сътрудниците си е мотив за разправии вкъщи, които ви напрягат и изнервят. Ваши персонални проблеми, които не сте споделили с околните си, с цел да не ги натоварвате ще се трансфорат в причина за разграничаването им.

РИБИ

Днес сте във властта на несъответствуващи контакти. Добре е да ги избягвате. Всички проблеми, с които се сблъсквате в този ден са подбудени от нежеланието ви да премълчавате, само че не пропускайте почналото ретроградно придвижване на Меркурий. Отложете деловите диалози и срещи. Не обсъждайте нови контракти, даже и в случай че сте възнамерявали това авансово. В фамилията ще ви изненадат с проблеми, за следващ път подбудени от вашето отвращение да сте откровени и да споделите грижите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР