Дневен хороскоп за 16.10, петък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 16.10, петък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Успешен ден за две зодии днес, трета с проблеми в службата

 Дневен хороскоп за 16.10, петък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Заемете се с кореспонденцията си и си спестете проблеми, подбудени и възбраните поради ретроградното придвижване на Меркурий. Ще имате диалози за записване на срещи и за нови задания. На работното място не пропускайте опцията да се заемете единствено с най-неотложните си отговорности. Блокирайте опитите на ваши приятелки, пристигнали от чужбина, където работят и живеят, да ви лишават през днешния ден времето. Бъдете откровени, в случай че сте с тях и споделете с колегата си повода за закъснението си.

ТЕЛЕЦ

От сутринта ще се радвате на отлични връзки с вашите сътрудници. Обсъдете забавните хрумвания и проекти, които са обвързани с ваша обща цел и внимавайте, тъй като Меркурий е назадничав. Имате задоволително сили, с цел да отхвърлите дилемите си. Срокът за завършването им е до края на деня. Докажете, че сте виновни. Посетете със фамилията си ваш болен другар или родственик, който има потребност от внимание, с цел да се възвърне по-бързо и не бързайте да тръгвате. Вечерта бъдете с обичаните си хора.

 

БЛИЗНАЦИ

Незавършени задания от предходната седмица са повода за нервно напрежение и компликации. Не проявявайте експанзия към вашите сътрудници и подчинени и не забравяйте, че Меркурий е назадничав. От сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни отговорности. Очаквайте доходи, в случай че запазите успокоение и не сте прибързани, само че не бързайте да обещавате присъединяване в непознати планове. Личните ви връзки са постоянни, само че не оставайте следобяд на работното място, с цел да не ядосате околните си. 

РАК

Не е желателно да пътувате, тъй като сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при идна делова среща ще обречете и нея на неуспех. Отново сте във властта на страстта, която мъчно сдържате. Не проявявайте висока интензивност на работното място. Рискованите инициативи са несполучливи тъй като ретроградния Меркурий има разнообразни проекти за вас. Съветите на вашите близки ще ви оказват помощ да се справите с терзанията си. Създайте естетика и в персоналните си връзки. 

ЛЪВ

Не взимайте преждевременно значими решения и не се изкушавайте от предложение за финансови вложения, с цел да избегнете загуби според предизвестията на ретроградния Меркурий.  Денят ви носи сполучливи инициативи. Следобед се пазете от интриги, които популяризират ваши съседи, поради злоба към професионалните ви триумфи. Следобед не са изключени разправии на околните ви с ваши съседи, с които не поддържате връзка. Не се впечатлявайте, а успокойте фамилията си. Съхранете постоянните си отношение.

ДЕВА

Имате сили да се справите с компликациите, в случай че не забравяте да преценявате дейностите си. Работете умерено и решително. Денят ви дава обещание самопризнание, само че в случай че спазвате условията на ретроградния Меркурий. Трудностите са подбудени и от ваши дейности. Заетостта ви носи доходи, само че сте застрашени от проблеми, поради склонността ви да спорите. Съпругът ви е на мнение, че му изневерявате, а и самите ви е сте дали мотиви за тези подозрения. Докажете му, че сте правилни в любовта и брака. 

ВЕЗНИ

Имате опция да наложите концепциите си в този ден. Следобед сте подтиснати и депресирани поради властващата страст, подбудена от фамилни и роднински проблеми. Не ви се работи. Не сядайте зад кормилото поради почналото ретроградно придвижване на Меркурий. Промените на работното място са във ваша изгода, по тази причина не ви поучавам да им се противопоставяте. Време е да постигнете изясненост за бъдещите си персонални връзки. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат.  

СКОРПИОН

Бъдете деликатни и поставете началото на нови занимания без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби, поради ваши неточности, подбудени от доверяване. Не навлизайте в безсмислени разногласия при почналото ретроградно придвижване на Меркурий. Следобед ситуацията ще стартира да се разведрява. Въоръжете се с самообладание. Осъзнали сте, че е добре да измененията персоналния си живот, с цел да съхраните брака си. Точно какво като че ли към момента не ви е ясно. Започнете от външния си тип и впечатлете колегата си. 

СТРЕЛЕЦ

Длъжни сте да сте задълбочени в служебните си отговорности. Ако допуснете неточности, поради дебелоглав и заплеснатост мъчно ще ги поправите, тъй като Меркурий е назадничав и не позволява случайните дейности във ваша щета. Деловите диалози са сполучливи. Денят ви дава обещание материални триумфи, в случай че сте подготвили авансово договорите. Отнасяте се към околните си с обич и наслада и знаете, че няма от какво да се притеснявате в този ден, само че въпреки всичко бъдете виновни и не закъснявайте за вечеря. 

КОЗИРОГ 

Денят ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с инициативи на работното място, тъй като не трябва да се противопоставяте на ретроградния Меркурий. Препятствията ви оказват помощ да се огледате. Обстановката, в която работите, не е изключително удобна, само че имате покровителството на управлението през днешния ден. Рискувате да усложните връзките с роднините си поради тяхното отношение към брачния ви или съкровен сътрудник, което не одобрявате доста. 

ВОДОЛЕЙ

Идеите, които обмисляхте, няма ви донесат предстоящите резултати, в случай че поставите началото им. В положение сте да си създадете компликации, поради разрешаване на професионални проблеми. Звездите предизвестяват да не взимате значими решения. В общуването с началниците  съхранете спокойствието си. Меркурий е към този момент в ретроградното си придвижване. Предложение за нова работа може да преобърне в отрицателна тенденция персоналния ви живот, в случай че бракът ви е неустойчив или домакинската работа е единствено ваше обвързване. 

РИБИ

Организирайте и проведете значими настоятелен срещи. Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате, изключително в случай че сте с хора, които срещате за първи път тъй като Меркурий е към този момент назадничав. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, само че макар изкушението не трябва да рискувате. Вредите си с проявата на прекомерна наивност. Личните ви връзки не са постоянни. Прекалили сте с отсъствието от вкъщи си. Вечерта се изненадайте колегата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР