Дневен хороскоп за 09.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСтабилизирайте постигнатото

...
Дневен хороскоп за 09.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНСтабилизирайте постигнатото
Коментари Харесай

Сексът е решаващ за една зодия днес

 Дневен хороскоп за 09.07.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Стабилизирайте постигнатото на вашето работно място. Разрешете остарели и като че ли забравени служебни проблеми, които не търпят отсрочване. Преценете по какъв начин да извършите по-лесно нужните промени. Пътувайте, само че единствено в случай че няма да объркате деловите си проектите и да изостанете с работата си, а по-късно да търпите санкции. Отдайте се на възприятията си и не подценявайте сантименталните мигове довечера. Може да пропуснете половите удоволствия, само, в случай че те са принуждение над волята ви, с цел да не разочаровате интимната си половинка.

ТЕЛЕЦ

Не сте съгласни със съществуващият ред на работното място, който следва да бъде изменен по ваше искане, само че е във ваша изгода да докажете, че сте заслужили тази смяна. Дайте всичко от себе си при осъществяване на поставените ви задания. Прекалената ви сензитивност не е във ваша изгода. Бъдете внимателни при диалози. Не пътувайте! Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите отговорности, само че сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и диалози със фамилията си. Сексът ще ви зареди с чудесно въодушевление и ще влее във вас нови сили.

БЛИЗНАЦИ

Новина ще окаже въздействие върху живота ви, само че не трябва да се притеснявате, тъй като макар чувството, че сте предадени е във ваша изгода. Запознанство, което не очаквате е причина за съжаления и разочарования. Възможно е утежняване на връзките с сътрудниците ви. Овладейте страстите си и не рискувайте. Ще се наложи да оправяте професионални проблеми. Радвате се на триумф в персоналните връзки, само че се пазете да не предизвикате ревността на половинката си поради ненадейно впечатляващо запознанство. От вас зависи дали ще изживеете незабравими полови мигове с интимната си половинка или ще решите да изневерите. 

РАК

Завършете започнатите задания, с цел да извършите крачка напред в създаването на вашите нови и доходоносни хрумвания. Не е изключена опцията да поставите начало на сполучлива активност, която ви притегля и имате познания и умения, с цел да я развиете. Не се надявайте да постигнете задачите си без помощта на другари и настойници, които постоянно са подготвени да ви поддържат. Очертават се проблеми още веднъж в персоналните връзки. Бъдете търпеливи и не питайте брачния си сътрудник за неща, за които не желае да ви отговори. Любимите ви са огорчени от непрекъсната ви претовареност и нежеланието ви да се отдадете на полови удоволствия.

ЛЪВ

Изцяло сте във властта на устрема си към ново начало и сте си сложили цел, която непременно би трябвало да постигнете, само че това не е допустимо да се случи за ден. Внимавайте да не се неуспехите и не обвинявайте сътрудниците и околните си. На работното си място се справяте чудесно. Предстояща командировка и делова среща ще провокират промени в проектите ви. Наясно сте, че в случай че са ви изневерили няма да простите и ще приключите незабавно връзките с интимния си сътрудник, само че в случай че вие сте залитнали настрана ще търсите метод да получите амнистия. Сексът е от голямо значение за вас и за връзките ви, само че се отдайте на полови удоволствия, единствено в случай че възприятията ви са споделени.

ДЕВА

Не е изключено да ви се отдаде опция за нов старт на работното място, който досега ви изглеждаше неосъществим. Не го подценявайте, даже и да сте сюрпризирани. Отстъплението е във ваша щета, а непознатото може да се окаже освен познато, а и късмет за скок към нов връх. Упоритостта и целеустремеността ви са гаранция за триумф. Не се поддавайте на страстта, която също е спънка по пътя ви. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за сантиментални мигове и приятни преживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете вкъщи и се отдайте на полови удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

ВЕЗНИ

Не се занимавайте с покупки за обзавеждане на офиса си, тъй като по-късно ще съжалявате, че сте избързали и сте взели всичко на високи цени. Пътувайте, в случай че имате опция и забравете най-малко за ден за професионалните си отговорности. Финансовото ви положение може да се утежни, в случай че позволите да ви излъгват и решите да вложите парите си в губещи действия. Отношенията в фамилията ви са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в естетика с половинката си! Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на полови преживявания.

СКОРПИОН

Задачи, които сте почнали от дълго време, ви постановат бързо да ги завършите, по тази причина при опция се използвайте и го сторете в този ден. Очаквайте вести, които ви изнервят, тъй като ви укоряват без причина, за несъществуващи ваши неточности. Когато ви предложат спомагателни задания, не ги отхвърляйте, тъй като ви носят добра опция за материална стабилизация. Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, само че ще се наложи да прояви схващане. След като се приберете, даже и в случай че сте изтощени, не пропускайте половите удоволствия, с цел да си спестите разправията с интимния ви сътрудник.

СТРЕЛЕЦ

Разкривате нови вероятности за професионална изява. Предстои ви да се заемете с нова и приятна работа. Разпределете добре силите си, с цел да не изпитвате отмалялост до момента в който завършите дилемите си. На работното място сте задължени да завършите дилемите си. Справете се с всичките си отговорности до края на работния ден. Не спорете. Начинанията ви носят  успех, в случай че са планувани. Не пренасяйте неприятното си въодушевление от работното място в фамилията и на среща с колегата си. Вечерта се постарайте да не спорите с обичаните си, в случай че имате желание да ги приласкаете за полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Нямате предпочитание за дейна работа. Ще осъществите срещи под напън в профил и няма да ви харесат. Искате да постигнете задачата си, само че сътрудниците ви настойчиво отхвърлят да ви поддържат. Новите задания и измененията няма да са сполучливи. Предпазвайте се от нежелателни срещи и от опит да се вметнат в тайните ви. Не споделяйте проектите си. Близките ви и брачния ви сътрудник чакат да сте дружно вечерта, благи дами. Отдайте се на възприятията си. Любимите ви са подготвили приятна сантиментална вечеря, след която ще се отдадете на полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

За вас този ден е сполучлив във всяко отношение. Разрешете единствено при опция професионалните си проблеми. Имате късмет да подобрите материалното си положение или да създадете причина за бъдещите триумфи. Не се тормозете от компликациите, с които се сблъсквате, даже и в случай че са свързани с незначителни финансови загуби.  Не допускайте експанзията да премине и в връзките с обичаните ви, които не са заслужили с нищо неприятното ви отношение. Ако не сте се освободили от нападателната си настройка, по-добре се откажете от половите удоволствия.

РИБИ

Поставете началото на нови занимания. Пътуванията са нежелателни. Реализирайте измененията внимателно и премислено и не надхвърляйте опциите си, тъй като не сте избрали подобаващия ден. Не позволявайте заблудата във вашите познания и умения да се трансформира при започване на сериозен неуспех с необратими последствия. Не се надявайте на среща с дълго чаканата огромна обич, в случай че сте изживели скорошна разлъка. Още не сте в положение да преценявате вярно новите си познати. Сексуалните мигове ще ви доставят наслаждение, в случай че срещнете реципрочност в възприятията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР