Днешното назначение на Дейвид Мойс за мениджър на Уест Хем

...
Днешното назначение на Дейвид Мойс за мениджър на Уест Хем
Коментари Харесай

Мойс – едва петият избор на Уест Хем

Днешното предопределение на Дейвид Мойс за управител на Уест Хем не бе признато с изключително огромно неспокойствие от почитателите на клуба. Ако може да се има вяра на „ Скай Спортс”, то и шефовете на „ чуковете” не са подходили с огромно неспокойствие към договорката с треньора.

Официално: Дейвид Мойс отпред на "чуковете "

Известният специалист на „ Скай” Танкреди Палмери твърди, че лондонският отбор се обърнал към четирима други наставници, преди да потърси Мойс. Списъкът включвал Карло Анчелоти, Роналд Куман, Шон Дайш и Пауло Соуса.

Първият от тях фактически може би е бил малко висока топка за Уест Хем, нищо че неотдавна бе уволнен от Байерн Мюнхен. Куман не бе в по-различна позиция, откакто бе освободен от поста си в Евертън след ужасяващите резултати, които пристигнаха на инат на огромната селекция през лятото. Шон Дайш е единственият експерт в листата, който не е свободен сътрудник, като надали ще напусне Бърнли, до момента в който тимът се показва сносно във Висшата лига. Последният в листата – Пауло Соуса – може би щеше да направи стъпка нагоре в кариерата си, откакто води Куинс Парк Рейнджърс, Суонси Сити и Лестър, но отклонил офертата.

Едва тогава пристигнал редът и на Мойс, който подписа контракт до края на сезона.

West Ham have been rejected by Ancelotti, Koeman, Dyche and Paulo Sousa before finding agreement with Moyes, according to Sky Italy
— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) November 6, 2017
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР