Днешният протест беше по-различен. Той беше организиран от партия Възраждане“,

...
Днешният протест беше по-различен. Той беше организиран от партия Възраждане“,
Коментари Харесай

Калфин: Протестът на ``Възраждане`` беше използван, за да покаже мускули и агресия |

Днешният митинг беше по-различен. Той беше проведен от партия „ Възраждане “, с цел да покаже мускули и експанзия, с което явно те желаят да се асоциира. Така разяснява днешния митинг на " Възраждане " някогашният външен министър Ивайло Калфин пред bTV радио.

" Много е забавно, в случай че се запълнят местата пред лечебните заведения, дали същите протестиращи ще отидат пред лечебните заведения да обяснят на хората, за които няма да има места, за какво не са взети ограничения преди този момент. Имат право да изразят мнението си, само че насилието, бруталността и целият план беше чисто партиен ", добави той. 

По думите му целият план на митинга е чисто партиен. 

" Доколкото видях в медиите, имало е разнообразни деятели на Възраждане, които излизат и на процедура ръководят силовите и насилствените дейности – това не се случва в нито една страна ", означи той.

" Не бих направил директен паралел сред това, което през днешния ден се случи в София и това, което се случва в други страни. Първо, тъй като тук имаше доста експанзия, в митинга, и второ, тъй като тази експанзия беше подклаждана чисто партийно ", добави някогашният външен министър. 

Той счита още, че е обикновено да има про- и антиваксърски настроения, защото пандемията се е появила ненадейно, а решенията за справяне с нея се взимат в ход - от обособените ограничения до изработването на имунизациите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР