Днешният коледен ден, изобилстващ основно от кулинарни удоволствия, не изключва

...
Днешният коледен ден, изобилстващ основно от кулинарни удоволствия, не изключва
Коментари Харесай

Вижте коя е била най-популярната поза за секс на Коледа

Днешният коледен ден, изобилен главно от кулинарни удоволствия, не изключва опцията у празнуващите да се разгорят и полови пристрастености. Намирането на интимно усамотение на Коледа обаче постоянно е невероятно, защото хората са заобиколени от фамилията и другари, написа в. "Дейли остарял ", представен от Българска телеграфна агенция.
За неволя на мнозина това значи, че ще им бъде мъчно да открият местенце, на което да се отдадат на пристрастеността си. Това кара не малко сътрудници въобще да се откажат от концепцията за секс на Коледа.
Проучване, направено във Англия от One Condoms измежду 2000 души, разкрива половите им настройки в празничния ден.
Водени от желанието да изконсумират пристрастеността си и с цел да не бъдат хванати в гръмък акт, доста двойки загърбват желаните си пози. Около една трета от интервюираните признават, че вместо обичаните си мисионерска, кучешка и ездачка, се ориентират към позата "лъжичка ".
Сред жителите на Острова се намират и похотливци, които се измъкват от компанията за "един бърз секс ", като за опрощение употребяват умората. До тази процедура са прибягвали над 22% от участниците в допитването.
За над една трета от британците обаче палуването на Коледа е безусловно немислимо. Допитването разкрива, че 38,8% от тях няма да се отдадат на интимни пристрастености в празничния ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР