Днешният ден ще е успешен във всяко едно отношение за

...
Днешният ден ще е успешен във всяко едно отношение за
Коментари Харесай

Риби: Обърнете внимание на този, който отдавна е влюбен във вас

Днешният ден ще е сполучлив във всяко едно отношение за една от зодиите, друга ще стартира нова работа, а трета ще реши персонални проблеми.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен

Денят е „ празен ” - не дава обещание нито огромни триумфи, нито обилни разочарования. Овните през днешния ден са учудващо спокойни и индиферентни. Жизненият капацитет на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те желаят просто да си отдъхнат. Възниква предпочитание за анулация на всевъзможни по-раншни проекти, което надали ще бъде признато добре от отсрещната страна. Остри спорове с околните Ви надали ще зародят, само че пък безмълвно недоумение е прекомерно евентуално. Особено мъчно ще бъде да намерите общ език с обичания човек и по тази причина сантименталните срещи едвам дали ще оправдаят Вашите упования.

Телец

Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.
 

Близнаци

Постарайте се през днешния ден да не проявявате интензивност и изобщо нищо да не предприемате за смяна и възстановяване на вашите връзки. Не бихте и могли да измислите по-неподходящ ден за сходна активност. Ако Вашата половинка е обхваната от хрумвания за сходна активност, дано тя да работи и да прави измененията! И в случай че има нещо неправилно, дано тежи на нейната съвест...
 

Рак

Двойнственият Ви темперамент през този ден ще Ви подведе – у Вас ще бушуват пристрастености, които ще стартират да диктуват своите условия. Здравият разсъдък ще бъде този, който ще ги поукроти. Постарайте се по- бързо да си го върнете – присъединяване му при взимането на решения, отнасящи се до вътрешносемейния живот е просто належащо. Съветът на звездите е, да се постараете да не допускате раздразнителност в фамилните си връзки, а се постарайте и повече да почивате.
 

Лъв

За през днешния ден не си правете грандиозни проекти, тъй като при реализацията им може да зародят проблеми. Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво въодушевление ще се намира в този момент Вашия събеседник. Така ще бъдете подготвени за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в следствие може да Ви свършат доста здрави и дълготрайни връзки. Исвен това небесата ще Ви оказват помощ да възстановите това, което сте си мислели, че е завършено вечно.
 

Дева

На Вашия обичан човек през днешния ден изключително ще му се желае, да Ви стане по-близък и безценен. За да реализира тази своя цел, той няма да пожали нито сили, нито време, нито нерви - освен своите, само че и Вашите. Постарайте се, да се отнесете към неговата демонстрация на самодейност с схващане, въпреки че това няма да бъде елементарно.
 

Везни

Не си заслужава през днешния ден да вкарвате негативни страсти в фамилните и сантименталните връзки, и по тази причина по всякакъв начин се старайте да ги избягвате. Може да зародят нови хрумвания за повишение на деловата интензивност, свързани със взаимни финансови предприятия, както и свързани с изкуството.
 

Скорпион

Имате доста претрупан график, а през тази и идната седмица нещата ще стават от ден на ден и повече. За да избегнете настъпването на цялостен безпорядък в връзките с хората, без значение дали става въпрос за сантиментална връзка или за другарство, постарайте се да прекарате колкото се може повече време с околните си хора. Отделете им някой и различен час сред дилемите. Приятно прекараното с тях време ще Ви зареди с силата, която е толкоз нужна, с цел да се справите с работата.

Стрелец

Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.
 

Козирог

Помагате ли на възрастния комшия да си донесе чантата с покупки или непринудено изявявате предпочитание да боядисате уредите в близката детска градина, най-добре се чувствате, когато помагате на някого. Има хилади способи да окажете доброволна помощ и извършвайки въпреки и едно от тези дейности, към този момент променяте живота на обществото към по-добро. А това на собствен ред ще промени Вашето отношение към самите себе си.
 

Водолей

Днес ще Ви се стори, че Вашия обичан човек най-накрая е схванал, какво желаете от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже измамчиво усещане. Звездите предлагат да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още един път - постепенно и разбираемо. Това ще бъде нещо като надзорен изстрел.
 

Риби

Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР