Днешният ден наистина може да се окаже . БЛИЦ припомня,

...
Днешният ден наистина може да се окаже . БЛИЦ припомня,
Коментари Харесай

Разкритие: Метежникът, нападнал патрулка на протеста - подставено лице на Цветан Василев! БЛИЦ TV

Днешният ден в действителност може да се окаже. БЛИЦ напомня, че провокациите на протестиращите в центъра на София към този момент започнаха. Демонстранти замеряха служителите на реда с домати, яйца и подправени пари.

. Сега стана ясно, че това е метежникът на Цветан Василев - Росен Миленов, написа в..

Протестиращи от ранни зори обсадиха един от входовете на Народното събрание. Някои от тях започнаха да клатят полицейските коли, а униформени сложиха щитове и започнаха да ги отблъскват.

В същото време Росен Миленов, който се изявява всекидневно в кафявия сайт-пресцентър на Цветан Василев "Фрогнюз ", се метна на капака на патрулката и стартира да крещи апели против властта.

Междувременно протестиращи по команда започнаха да обстрелват постройката с яйца, като за секунди тротоарът пред Народното събрание се трансформира в пързалка. Към метежниците се включиха и членове на БОЕЦ, НПО-то, което също обслужва БГ Мадоф, откраднал 5,6 милиарда лева от КТБ и забегнал в Сърбия.
20 минути по-късно водачът на БОЕЦ - Георги Георгиев дружно с група от негови хора пробваха да се врежат в полицейския кордон и търсеха очевидна провокация към полицията, само че не съумяха да пробият редицата от униформени.




Снимки: Съйко СЪЕВ, БЛИЦ

Вижда се, че на предна линия са точно членове на НПО-то на Цветан Василев и търсят конфликти с органите на реда, все още обаче те са несполучливи.
БЛИЦ напомня, че.

Междувременно от Столична дирекция на вътрешните работи обявиха, че ще дадат ексклузивен брифинг по-късно през днешния ден по отношение на покачването на напрежението на митингите. БЛИЦ напомня, че.
Видео: Съйко СЪЕВ, БЛИЦ
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР