Днешният ден донесе морална победа за вота на недоверие, по

...
Днешният ден донесе морална победа за вота на недоверие, по
Коментари Харесай

Сблъсък в ефир! Депутати в лют спор при Цветанка Ризова

Днешният ден донесе морална победа за вота на съмнение, по който през днешния ден имаше единствено къса полемика в Народното събрание – защото от Министерския съвет не са отрекли и не са се защитили по нито едно от обвиняванията в него, разяснява Иван Иванов от Българска социалистическа партия.
В конфликт с него в студиото на „ Лице в лице “ влезе депутатът от ГЕРБ Мануил Манев.
По думите му през днешния ден още веднъж не са били изнесени съществени претекстове за този избор. Според него Българска социалистическа партия е лишена от фрагменти, които да са специалисти в региона на сигурността, и изявлението на ръководителят им Корнелия Нинова е потвърдило тази теза.
„ От Българска социалистическа партия още един път демонстрираха, че не схващат нищо от това, за което говорят”, счита той.
Иванов пък още веднъж акцентира, че за пръв път се случва Министерски съвет да не отхвърли обвиняванията и да не се отбрани по нито едно от тях. По думите му жителите не се усещат спокойни след редицата произшествия и убийства, станали у нас през последните месеци.
Според него има засищане с закононарушения в този интервал и по тази причина в този момент е уместно да се внесе този избор.
Манев дефинира тази теза като „ смешна “ и излезе с обвинявания, че по време на държавното управление на Орешарски редица специалисти са били освободени от системата на Министерство на вътрешните работи.
Той е безапелационен, че ГЕРБ работи дружно с служителите на реда, с цел да се почисти всички проблеми, които съпътства Министерство на вътрешните работи, до момента в който Българска социалистическа партия подхожда със заучени изречения, спуснати от други място, които се тиражират освен в медийното пространство, само че и в Народното събрание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР