Днешният 15 септември е много важен ден по много и

...
Днешният 15 септември е много важен ден по много и
Коментари Харесай

Кръгът на желанията – само днес!

Днешният 15 септември е доста значим ден по доста и разнообразни аргументи. Няма да ги изброяваме в този момент всичките. Е, може да продължите да я вършиме на растяща Луна, само че не постоянно ще има тази мощ.

Това е ден за дейни и добре премислени дейности. Днес творим своята орис, сътворяваме събитията в своя живот и от единствено от нас зависи какъв ще бъде отсега нататък. Вие решавате дали желаете да бъдете сполучлив, процъфтяващ и благополучен човек или пасивна и неудовлетворена персона.

Ако желаете в течение на новия лунен месец да имате приятни събития, то не би трябвало през днешния ден да се ядосвате, да сте в неприятно въодушевление, да вършите лекомислени неща.

Може да слушате препоръки, рекомендации на близките, само че сами би трябвало да вземете своите решения за живота си.

Добре е да прекарате този ден в кръга на близки и приятни хора, а общуването с тях да ви носи наслада и наслаждение.

Можете да деянията благотворителност, да извършите дарове (не е належащо да са скъпи и големи) на хора, които обичате или нуждаещи се. Радостта от жеста ви също ще ви извърши със съзидателна сила.

Радвайте се на простите неща – излезте на открито, посетете някое красиво място, радвайте се на последните топли слънчеви лъчи, на някое красиво цвете, на песента на птиците, на хубава мелодия, на пейзажа.

Вибрациите на този ден задействат стратегия за реализация на вашите стремежи. Но запомнете: не би трябвало да проявявате никакви негативни страсти, усеща, мемоари. Мислете единствено за хубави неща, изключете мозъка си от всичко неприятно.

Вибрациите на деня са толкоз мощни, че елементарно може да привлечете хубавото и благополучието в своя живот. Направеното положително дело, нещо пожертвано от вас през днешния ден, без да се хвалите на никого за това, неведнъж ще усили вашата наслада, самата Вселена ще ви благодари.

Изпълнете техниката „ Кръгът на желанията “

Енергията на този ден ще извърши всички ваши проекти и стремежи, ще притегли удобни и креативен сили във вашия живот. Създайте стратегия на вашето бъдеще тук и в този момент. Но горните условия би трябвало да бъдат съобразени за по-добър триумф.

Това е от дълго време известна техника за привличане на мечтаното. Хората, които я вършат, остават изумени от това по какъв начин се трансформират събитията в живота им.

На празен и чист лист хартия начертайте кръг назад на часовниковата стрелка. В този кръг поставете ваша фотография и напишете какво желаете да привлечете в своя живот. Може да извършите рисунка на това, което желаете да имате.

След това начертайте втори кръг по часовниковата стрелка, тъй че първия кръг да остане вътре. След това трети по-голям кръг.

В празното пространство сред кръговете напишете: „ Аз съм заобиколен/а от трите кръга (пръстена) на силата. Аз съм заобиколен/а от Енергията на Съзиданието и реализацията на моите проекти и стремежи. “

Написаното ще служи като предпазен щит, тъй че да пази проектите ви от отрицателните сили и въздействия. Прочетете написаното от вас и поставяте този лист с кръговете на място, където постоянно пребивавате. В течение на месеца ще работите с тези кръгове, като ги четете още веднъж, медитирате и мислите над тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР