Днешните жени живеят в режим на съблазняване ден след ден:

...
Днешните жени живеят в режим на съблазняване ден след ден:
Коментари Харесай

Грешката, която правят всички зрели жени

Днешните дами живеят в режим на съблазняване ден след ден: купуват си всевъзможни гримове, джунджурии, допустимо по-изрязани облекла, вървят на фитнес, слагат си перманентни мигли и вежди, с цел да поддържат вниманието и апетита на мъжете.

- Ако продължаваш в този дух - сподели ми един път един сътрудник, когато ме хвана да хапвам кифла, - след пет години никой няма да те желае!

Вероятно трябваше да се уплаша от тези думи и мигновено да превключа на режим супермацка, с цел да отговоря на мъжките упования.

Често за нас, дамите, грижата за нас самите автоматизирано значи „ грижа за сексулния живот на мъжете “. Подобно мислене е толкоз изтощително, че напълно естествено дамите стартират да се бунтуват против сходни стандарти.

Само се замислете. Значи излиза, че би трябвало да се откажа от сочна пържола, от чаша алено вино вечер, да се лиша от времето със брачна половинка и децата си, от почивката си... И на всичкото от горната страна това отнето време би трябвало да прекарам в някакви глупави придвижвания на тялото във фитнеса, след които някой изцяло чужд и инцидентен мъж да обърне взор след мен, до момента в който се разминаваме по улицата?

Как ли пък не!

Май в действителност излиза по-евтино и по-лесно да отидеш на отмора в Египет, в сравнение с да се опиташ да се раздвижиш в лошотия фитнес. Жената последователно схваща, че е най-добре да си направи няколко най-малко пластични интервенции, едната от които с импланти.

Към това се прибавя и фактът, че днешните дами не си клатят по през целия ден краката, а се борят с тежестта на живота наедно с мъжете. Поради този факт на 35-годишна възраст стартират да ги болят раменете, седмият прешлен се покрива с мазнини и фиброзни израстъци, а върху всичко това, като на шиш, се нанизват нови здравословни проблеми.

Днешната жена е подготвена да се грижи за всички - за мъжа си, за децата си, за внуците си - само че не и за себе си. Тя не обича или не знае по какъв начин да се грижи за здравето си, а грижата за себе си значи 10-сантиметров ток и пълен пласт серпантина върху миглите.

Междувременно безусловно всичко се унищожава, в случай че не се поставят грижи за него в точния момент. Така нашите красиви и жертвоготовни дами вървят с остеопороза, куп изкривявания, рисково тегло за вътрешните органи и други свързани с възрастта удоволствия. И те не знаят, даже не подозират, че нещо може да се направи по въпроса. Как ще намеря време, мисли си тя? Без мен всички ще се изгубят, няма да съумеят да си стоплят супата, ще умрат от апетит, светът ще свърши!

Но аз желая да бъда красива. Затова, вместо да се погрижат за здравето си, дамите седят в скъпи козметични салони, мажат си лицата с крем за 25 хиляди $ и чакат щастието си. А някои въобще са се отказали да го търсят, откакто им е омръзнало да зависят от слабото мъжко либидо.

Дано пристигна ден, в който дамата разбере, че грижата за себе си е преди всичко.

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР