Днешната ни шопинг селекция е посветена на един от любимите

...
Днешната ни шопинг селекция е посветена на един от любимите
Коментари Харесай

Изборът на Miss Bloom: Какво си пожелахме за Свети Валентин?

Днешната ни шопинг селекция е отдадена на един от обичаните празници на всяка жена – Свети Валентин! 

Разбира се, трябва да отбележим, че не би трябвало да си търсим специфичен мотив, с цел да се поглезим, а и всяка жена би трябвало да се усеща обичана всеки ден от годината. Но подаръците постоянно са нещо хубаво, без значение дали са изненадващи, или ги вършим сами на себе си.

Затова нашият екип реши да събере няколко неща, за които считаме, че са съвършен избор за подарък за празника на влюбените. Ето ги и тях:

Козметичните находки

 feb-guide-8

Комплектите на Lierac са прелестен избор за качествена грижа за кожата.  Коприненият крем за естествена и комбинирана кожа  Premium Creme Soyeuse  действа върху всички забележими признаци на стареене: дълбоки бръчки, разпределяне на кожата, загуба на компактност, тъмни петна, разширени пори, неравномерна кожна текстура. Маската от същата серия поправя всички признаци на стареене, с цел да възвърне младежкия и лъчезарен тип на кожата.

Богатият крем Liftissime Creme Soyeuse Regalbante  има кремообразна текстура, особено дефинирана за потребностите на сухата и доста суха кожа. Околоочния гел-серум Liftissime Yeux  стяга и повдига клепачите, изглажда бръчките и освежава погледа, с помощта на неповторимата си формула – патентован комплекс Cell-Junction (комбинация от дестилат от минзухар, растителен пептид и биотехнологичен серамид) и хиалуронова киселина.

 feb-guide-13

Eyebrow Lipocils Expert e   революционен гел за напредък и укрепване цвета на веждите. Комбинацията от растителни екстракти нежно подхранва веждите, стимулирайки растежа и подсилвайки цвета за доста по-изразителен взор след 6 седмици. Eyebrow Lipocils Expert минимизира появяването на празни сектори за по-плътна и изразителна форма на  веждите. Веждите се очевидно по-плътни след две седмици приложимост!

 feb-guide-6

Line Interception Power Duo на La Praire е 24-часово преживяване на хубостта като опция на професионалните процедури. Две революционни формули работят в тандем за едно съвършено решение. Две разнообразни текстури, две разнообразни чувства, за елементарно приложение, ден след ден, нощ след нощ. Две седмици са нужни, за фините линии, отвесните и дълбоки бръчки да бъдат заличени, оставяйки кожата необикновено гладка и спокойна.*

 feb-guide-5

Face Sculptor на IsaDora съчетава в себе си едно m ust have трио в комфортна опаковка. Изкуството на съвършения грим се побира в три цвята, които жадуват своето платно – нашата кожа. Съчетанието от приливащи се нюанси и икономично нанасяне обезпечено щи ви накара да се влюбите. Скулптурирайте съвършенството на чертите си според от мотива и настроението си. Придайте естествено обаяние на ежедневният make up или подчертайте стилно вечерният грим с съразмерен акцент в мрачен колорит.

 feb-guide-7

Свободната, блестяща и непокорна градска принцеса въодушевява новия изкушаващ мирис Lanvin Modern Princess.  В този секси флорален парфюм, комбинацията от жасмин и ябълка Pink Lady основава ново прелъщение. Връхните нотки са млади и свежи, съвсем почтени с уханието на ябълка и алено френско грозде – съблазнителни и изящни. Сърдечните нотки са по-женствени, с съвършено равновесие сред самонадеяност и жанр. Двойствената природа на жасмина, по едно и също време деликатна и чувствена, флиртува с непреходната грациозност на фрезията.

Влюбени в детайла

 feb-guide-2

Обичаме красивите бижута, само че още по-изкушени сме от тези с темперамент. Такива са новите оферти за сезон пролет-лято 2017 на Folli Follie. Така настоящото розово злато открива своето място в бижутата от цялата сбирка, по тази причина ние избираме точно такива колие и пръстен. Колието се отличава с ефектна висулка-сърце, до момента в който пръстенът е по едно и също време типичен и блестящ, поради множеството камъни в горната част.

 feb-guide-3

 

Предложенията на FREYWILLE са з а бизнес дамите, които ценят класическото облекло с премерена доза разкош. По един несравним и изтънчен метод, те внасят цвят даже в строгите бизнес визии. Благодарение на артистичния си дизайн, бижутата и акесоарите в никакъв случай няма да останат незабелязани.

 feb-guide-4

Очилата са неизменима част от всекидневието на доста от нас, било то слънчеви или диоптрични. Затова се възползваме от специфичното предложение на оптики Grand Optics и Joy Optics. Ако посетите обектите дружно с вашата половинка, ще получите специфична отстъпка от 40% за 2 броя очила по ваш избор.

 feb-guide-10

Ако е правилно, че хубостта е в детайла, то този чифт обувки Casadei Blade са най-красивото нещо, което в миналото сме виждали. Телесният цвят ги прави подобаващи за всекидневието, до момента в който елегантният ток в яркочервено, декориран с панделка, няма да ви остави незабелязани на всяко особено събитие.

 feb-guide-12

За празника на любовта този февруари SWATCH ще зарадва почитателите си с лимитиран (до 14999 броя), особено издание часовник с празнична опаковка. Пъстър, лек и свободен като пеперуда, часовника Planet Love е основан от именития аржентински карикатурист – Guillermo Mordillo. Истински  пеперуден Свети Валентин за всички влюбени!

 feb-guide-14

Празникът е време и да се поглезим с първокласно долни дрехи. Червено и дантела – същинска класика за Свети Валентин, която избрахме от новите оферти на Triumph. В пролетната сбирка всяка дама ще открие “единствения ” – най-хубавия боеприпас долни дрехи, от който се нуждае.

Красотата в ръцете ни

 feb-guide-11

Смартфоните от дълго време не са само потребност, без която всекидневието ни е невероятно. Те са също по този начин моден аксесоар, метод да изразим себе си. От Sony добре схващат това и основават бюджетния Xperia XA – съвършен за хора, за които стилът и имиджът имат изключително значение. Ако водите деен метод на живот, спортувате, с цел да сте постоянно във форма, обичате да притегляте внимание и комплицираните технологии не са ви пристрастеност, само че желаете лесна и бърза работа, този смарт телефон е за вас. А с батерията, която устоя до 2 дни, всички диалози, фотоси, браузване в интернет и обществените мрежи са постоянно на ваше разположение.

На езика на любовта

Какъв по-хубав подарък от преживяването да чуем онлайн една от ярките звезди на английската музикална сцена. Алекс Клер , покорил сърцата на хиляди почитатели по света с парчето “Too Close ”, идва в България за първи път през април, с цел да показа новия си албум Tail of Lions. Участието е част от европейското му турне, а билетите за концерта към този момент са в продажба, побързайте!

 feb-guide-9

За край няма по какъв начин да забравим, че 14-ти февруари е освен празник на любовта, само че и на виното. Лимитираната серия на  пък е повече от подобаващ избор за двойния празник. Впечатляващия дизайн на кутията и бутилката прави розето страховит подарък, на който да се насладите дружно с вашата половинка.

Продуктите на La Praire можете да откриете в следните магазини:  София : Beauty Zone – Park Center, Beauty Zone – Mall of Sofia, Beauty Zone – бул. Витоша 62; Douglas – Paradise Center, Douglas – Serdika Center; магазини Pretty Shop, Scandal, Extravagance, Lero, Prestige; MG Salon; Sephora – Paradise Center, Sephora – The Mall;  Пловдив:   Douglas – ул. Александър Батемберг 32;  Стара Загора : магазин Feerie;   Велико Търново : магазин Adel;  Русе : магазин Diva;  Варна : магазини Tais, Dolce Vita; Beauty Zone – Mall Varna; Douglas – Mall Varna;  Бургас : Douglas – Burgas Plaza, магазин Miko

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР