Днес започва новият сезон в едно от най-гледаните първенства по

...
Днес започва новият сезон в едно от най-гледаните първенства по
Коментари Харесай

Премиър лийг се завръща

Днес стартира новият сезон в едно от най-гледаните шампионати по света - британската Премиър лига. Срещите по терените на Албиона още веднъж ще приковат вниманието на милиони фенове. Всички се надяват да видят следващата доза завладяващи борби сред едни от най-големите тимове в света.

Миналият сезон в Премиър лийг бе незабравим. постави завършек на 30-годишното очакване и подвигна за 19-и път в своята история купата на Англия. Мърсисайдци изрично бяха най-хубавият тим и преобладаваха съвсем от самото начало над своите противници. Кампанията бе белязана и от рецесията с COVID-19, която за няколко месеца прекъсна сезона, като даже имаше заплаха той да не приключи. В последна сметка се откри метод шампионата да се доиграе, въпреки и не по обичайния метод, по който сме привикнали - с цялостни трибуни и страхотна атмосфера - а със строги ограничения и без аудитория.

Тъй като пандемията от ковид към момента не е отшумяла и новият сезон ще стартира по сходен метод. Все отново има вяра, че в някакъв миг почитателите може да се завърнат по трибуните.

След изрично извоюваната купа от Ливърпул предишния сезон, в този момент съперниците на мърсисайдци ще създадат всичко по силите си, с цел да стопят разликата с алените и да опитат да лишават купата от ръцете им. Може би най-сериозни са упоритостите в това отношение на, който приключи на втората позиция последната акция. направи много сериозна селекция и също наподобява кандидат за златните медали. също не трябва да бъде отписван. Момчетата на финишираха предишния сезон по впечатляващ метод и в случай че задържат тази форма, ще са доста рискови. Клубът също работи крепко на трансферния пазар за прибавяне на още класа в състава, тъй че би трябвало наложително да ги слагаме в сметките.

В борбата за върха няма да е изненада, в случай че се намесят и лондонските и. И в двата клуба има задоволително сериозен капацитет за Топ 4, а за какво не и за освен това. " Артилеритсите " към този момент дадоха поръчка, че ще бъдат фактор като завоюваха ФА Къп в края на предишния сезон, а в този момент взеха и първия трофей за новата акция - Къмюнити шийлд. " Шпорите " пък разполагат с управител от класата на, който постоянно се цели високо.

Ще е любопитно и по какъв начин ще се показват тимове като и, които се трансфораха в сериозен фактор в Премиър лийг в последните сезони. " Лисиците " даже бяха на косъм от Топ 4, само че малко не им доближи в края на акцията.

Няма по какъв начин да не обърнем и внимание на новаците в елита и изключително на, който се завръща след 16-годишна пауза. Йоркширци имат богата история и невероятни почитатели. Там разполагат и с управител от международна класа като, тъй че можем да чакаме много вълнуващи дуели на " Елън Роуд ".

Другите два отбора, които се завърнаха в елита са и. Те имат много опит в Премиър лийг и надали ще са просто боксова круша за грандовете. Всеки от тях ще търси своето място измежду най-хубавите.

Премиър лийг, 1 кръг:

в събота:

Фулъм - Арсенал
Кристъл Палас -
Ливърпул - Лийдс
Уест Хам - Нюкасъл

в неделя:

Уест Бромич - Лестър
Тотнъм - Евертън

в понеделник:

- Уулвърхамптън
Брайтън - Челси

отсрочени:

- Манчестър Юнайтед
Манчестър Сити -
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР