Днес започва едно ново приключение за мен и за нашия

...
Днес започва едно ново приключение за мен и за нашия
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Продължаваме да правим нещата по нашия начин


Днес стартира едно ново премеждие за мен и за нашия екип. В него аз и вие продължаваме да вършим всичко по нашия метод. Това разгласи шоуменът и водач на партията "Няма такава страна " Слави Трифонов в първото издание на "Вечерното шоу на Слави Трифонов " в новата си телевизия "7/8 TV ", заяви Дневник.

Негов посетител беше Иво Сиромахов, а в ефира шоуменът извърши обещанието си и стартира да раздава посредством лотария подаръците, които е получил през годините в предходното си предаване по bTV. "Шоуто на Слави " не беше единствено мое и на моя екип, само че и ваше ", сподели той. Трифонов и Сиромахов нееднократно се пошегуваха с местоположението на студиото на новата телевизия - квартал "Левски Г ", а предаването приключи с тегленето на печелившия на мерцедеса, с който са транспортирани гостите на "Шоуто на Слави ".

Два часа и половина по-рано Мая Манолова беше първият посетител на "7/8 TV " в "Студио Хъ ", оповестено в програмата като "коментарно-публицистично предаване ". Негов водещ е Тошко Йорданов - сценарист на "Шоуто на Слави " и заместник-председател на партията на шоумена "Няма такава страна "

Йорданов откри предаването, поставяйки въпроса за операциите по време на изборите и преимуществата на електронното гласоподаване, показвайки "сгрешени " бюлетини и "зачекнати гласове " в протоколи. Той предложения първия си посетител Мая Манолова, която също носеше протоколи, за които твърдеше, че са били манипулирани. "Когато правихме референдум, беше същата дивотия ", разяснява Йорданов.

Манолова сподели, че властта купува гласове "безсрамно и безнаказано ", а Йорданов посочи, че пазаруването на гласове "не е занапред " и напомни на някогашния омбудсман времето, в което тя беше народен представител от Българска социалистическа партия. "Просто в този момент си от другата страна на палачинката ", акцентира той. Манолова отговори, че криминализирането на пазаруването на гласове е нейно предложение. "Аз изгубих тези избори, само че жителите ги завоюваха ", съобщи някогашният омбудсман. Тя приключи присъединяване си с думите, че ще продължи да се бори за смяната на "този модел на ръководство, само че от цивилен позиции ".

Други посетители в "Студио Хъ " бяха журналистът Валери Найденов (който е измежду основателите на "24 часа " и негов основен редактор), който приказва за преимуществата на мажоритарната изборна система, и социологът Кънчо Стойчев, който съобщи, че няма смисъл да се приказва дали гласуването би трябвало да е мажоритарно, или миноритарно, когато то е непочтено. Относно пазаруването на гласове той разяснява, че към този момент "се купуват цели структури ". "Вече не пазарим гласове в бакалници, а в супермаркети ", добави той.

Специален посетител в първото издание на "Вечерта на актьорите " беше Криско, а на "Шоуто на сценаристите " - Милко Калайджиев, който шеговито предложи да стане партиен претендент на "Няма такава страна ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР