Днес всички говорят за церемонията по връчването на наградите Оскар,

...
Днес всички говорят за церемонията по връчването на наградите Оскар,
Коментари Харесай

Зад кулисите на Оскарите: Кой целува Лейди Гага и какво се случи с деколтето на Ева Лонгория

Днес всички приказват за церемонията по връчването на премиите " Оскар ", само че едни от най-интересните моменти останаха зад кулисите. Истината е, че нищо не остава прикрито от обективите на фотографите. 

Но пък в света на онлайн пространството нищо не остава прикрито и към този момент изтекоха фрагментите, които няма да видите по формалните канали на събитието. Сред тях е моментът, в който Лейди Гага изненадва със буйна целувка ирландския 67-годишен режисьор Брендън Глийсън, както и деколтето на Ева Лонгория, което тя сигурно не би желала почитателите ѝ да видят тъкмо от този ъгъл. 

 лейди гага

На фотосите се вижда и с каква обич и удивление Кийт Ърбан следи Никол Кидман, до момента в който театралничи пред обективите. Пожелаваме на всяка жена обичаният ѝ да я гледа с такива очи:

 Кийт Ърбан, Никол Кидман

Актьорът Адам Шапиро пък се възползва от звездния си момент на аления килим и дружно със брачната половинка си популяризира пекарната за гевреци, която отвори по време на пандемията:

 адам шапиро

Моделът Ашли Греъм и Риана пък наподобява са приятелки и евентуално, в който мислят, че никой не ги снима и вижда, споделят разпалено опит в майчинството. 

 Ашли Греъм, Риана

Холи Бери за следващ път сподели зашеметяващата си фигура, само че малко попрекали. Тя се разноски по аления килим в нищожна бяла рокля, която съвсем не прикриваше голото ѝ тяло, най-много в региона на краката.

 холи бери

И като приказваме за провокативна визия, Ева Лонгория също се регистрира с такава. За разлика от Холи, която разголи стегнатите си бедра, звездата от " Отчаяни съпруги " реши да подчертава върху гърдите си. Само че когато облечеш рокля с толкоз надълбоко деколте, съществува заплаха някой да те " щракне " под вражески ъгъл и Ева не може да избяга от това. 

 Ева Лонгория

Една от обичаните ни екранни двойки, Салма Хайек и Антонио Бандерас, се посмя от сърце, само че по този начин и не излиза наяве на какво или кого. 

 Салма Хайек, Антонио Бандерас

Черешката на тортата на фрагментите зад кулисите обаче остава моментът, в който Джейми Лий Къртис не може да спре сълзите си, откакто получи премия " Оскар ". 

 
                             

 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР