Днес Volkswagen разпространи официална информация и снимки за най-новата лимитирана

...
Днес Volkswagen разпространи официална информация и снимки за най-новата лимитирана
Коментари Харесай

Това е Volkswagen Golf R 333 Limited Edition

Днес Volkswagen популяризира публична информация и фотоси за най-новата лимитирана серия на Golf R, наречена Golf R 333 Limited Edition.

В серията Volkswagen Golf R 333 Limited Edition, представителите на която са създадени въз основата на Golf R Performance, ще бъдат включени едвам 333 автомобила, всеки един от които ще предложи опция на лидера си да подчини оптималната мощ от 333 конски сили.

Всеки един от включените в новата серия коли ще бъде изпълнен в Yellow Metallic екстериорен цвят, който е подчертан с черни приложения, джанти Estoril, сини спирачни апарати, титаниева изпускателна система от Akrapovič, първокласни спортни седалки с тапицерия Nappa, IQ.LIGHT диодни фарове, пакет за асистиране на ръководството IQ.DRIVE и други.

При Golf R 333 Limited Edition, оптималната мощ е комбинирана с оптимален въртящ миг от 420 Нм, а крайният резултат е опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди.

Заявки за закупуването на Volkswagen Golf R 333 Limited Edition стартират да се одобряват от 2 юни, като цената на автомобила е избрана на 76 410 евро (за Германия). Първите доставки ще бъдат осъществени през октомври.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР